Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Vakantiereizen

We stellen je graag op reis!
Boek je vakantie met Omnia Travel

Zorgeloos genieten

Nieuwe werelden ontdekken, dromen realiseren en herinneringen voor het leven creëren, dat is waar wij ons bij vakantiereizen graag voor engageren. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en creëren een vakantie op maat die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. Met onze uitgebreide expertise en samenwerking met betrouwbare partners, maken wij van jouw vakantie een onvergetelijke ervaring. Laat de voorbereiding en organisatie aan ons over, zodat jij zorgeloos kan genieten. Dat is vakantie!

shutterstock 2281799399

Een vakantiereis op maat?

Of je nu de voorkeur geeft aan een romantische reis met twee, een gezinsvakantie vol avontuur of je gaat alleen op pad om jezelf te herontdekken, Omnia Travel luistert naar jouw wensen en behoeften en creëert een vakantie op maat die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. We houden rekening met elk detail, van accommodatie tot activiteiten.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van partners over de hele wereld waardoor we toegang hebben tot exclusieve bestemmingen, luxe accommodaties en unieke ervaringen. Ons doel is om een vakantiereis op maat aan te bieden, maar ook om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Laat ons je wensen omzetten in realiteit en samen een onvergetelijke reis plannen die perfect aansluit bij je verwachtingen.

Omnia Travel, een slimme keuze!

Expertise die verder gaat
Maatwerk voor jouw perfecte avontuur
Zorgeloos van start tot finish
Persoonlijke service, Altijd
5b096b50 a1e1 47d3 8d51 6b8afa69c5c4

Duik in het reisavontuur van Kaat

Onze collega Kaat ging op studiereis naar Japan. Ze begon de trip in Tokio, ging nadien naar de regio van Mount Fuji, bezocht Kyoto en eindigen deed ze in Narita.

Onze reispartners

Een selectie van onze belangrijkste reispartners, zorgvuldig voor jou uitgekozen.

Laat je inspireren

Lees ons inspiratiemagazine of schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis nooit meer een kans op een droomvakantie. Laat je inspireren door de meest betoverende bestemmingen, exclusieve aanbiedingen en insider tips. Je volgende reisavontuur begint hier!

Op vakantie magazine e1703241930872

Veelgestelde vragen over vakantiereizen

Blader door onze veelgestelde vragen en ga voorbereid op reis. Wens je een van onze vakantiereizen experten te spreken?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Omnia Logo

Gekozen bestemming
Reizigers
Ik wil een offerte voor:
Extra informatie
Contactgegevens