Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Bedevaartreizen

Begeleide bedevaarten naar Lourdes en inspirerende pelgrimstochten

Bijzondere bedevaarten naar Lourdes en inspirerende pelgrimstochten

Wil je met een groep op bedevaart of pelgrimstocht? Bij Omnia Travel ben je aan het juiste adres! In samenwerking met de Landelijke Beweging organiseren wij betekenisvolle bedevaartreizen naar Lourdes en inspirerende pelgrimstochten. 

Georganiseerde bedevaartreizen en pelgrimstochten (vanaf 15 personen)

Heeft jouw gezelschap altijd al eens een stuk(je) van de Camino naar Compostela willen bewandelen? Je wil een bedevaart of pelgrimstocht in groep organiseren?
Samen met de Landelijke Beweging organiseert Omnia Travel al meer dan 50 jaar bedevaarten.

Naast Lourdes verzorgen wij ook reizen naar andere bestemmingen, steeds met een religieus-spirituele insteek. Klassiekers zijn o.a. de reizen naar Rome en de staptochten naar o.a. Santiago de Compostela.
Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie in het organiseren van bedevaarten, pelgrimstochten en staptochten ben je bij ons aan het juiste adres om je reis op maat samen te stellen, ongeacht de bestemming.

Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 016 24 38 16 of mail naar bedevaarten@omniatravel.be

Loading ...

Brochures

Reisvoorwaarden

Onder de nieuwe reiswet geniet je, naast een maximale service, van een nog betere bescherming bij de reservatie van een groepsreis. In het kader daarvan moet je je bij reservatie akkoord verklaren met de precontractuele informatie (reisprogramma volgens brochure) en enkele documenten die je informeren over jouw bescherming.Dat zijn de Algemene en Bijzondere Reisvoorwaarden van Omnia Travel, het Standaardinformatieformulier en de KBC Verzekeringspolis Omnia Travel en IPID Fiche (voor afreizen tot en met 31 december 2024) of VAB Verzekeringspolis en de IPID-fiche VAB reisverzekering (voor afreizen vanaf 1 januari 2025) (indien voor jouw reis van toepassing).

Na jouw akkoord, in de laatste stap van het boekingsproces, kun je jouw reservatie bevestigen.

Wil je meer informatie? Contacteer dan onze collega’s via bedevaarten@omniatravel.be

Praktische informatie Bedevaartreizen

Identiteitskaart of paspoort?

Voor de meeste reizen volstaat een Belgische identiteitskaart met chip, nog minstens geldig tot na terugkeer naar België. Kinderen jonger dan 12 jaar dienen in het bezit te zijn van een Kids ID. Indien de kinderen niet vergezeld worden door beide ouders, is vaak een aparte toestemming van de ouder(s) vereist. Indien je voor een bepaalde reis een internationaal paspoort (bordeauxrode boekje) nodig hebt, staat dat vermeld bij het programma van die reis. Indien je niet beschikt over de Belgische nationaliteit dien je je te informeren bij uw ambassade.

Reisbegeleiders

Een van onze grote troeven zijn de ervaren reisbegeleiders. Deze worden met grote zorg geselecteerd door de Landelijke Beweging. Indien de aangekondigde reisbegeleider wegens ziekte of andere uitzonderlijke omstandigheden de reis niet kan begeleiden, wordt gezorgd voor een waardige vervanging.

Vertrekplaatsen

Voor alle vliegtuigreizen uit deze brochure is het vertrek- en aankomstpunt de luchthaven van Zaventem (Brussel Nationaal). Vervoer van je woonplaats naar de luchthaven en terug dien je zelf te regelen.

Maaltijden

Bij elke reis staat duidelijk vermeld welke maaltijden inbegrepen zijn in de prijs. Indien je speciale vereisten hebt in verband met de maaltijden (glutenvrij, suikervrij…) vernemen we dat graag op het moment van de reservering.

Reisverzekering

Voor elke reis uit deze brochure is een reisverzekering inbegrepen. Deze omvat een annuleringsverzekering, een reisbijstandsverzekering en een bagageverzekering. De volledige polis kan je opvragen in elk Omnia Travel reisbureau.

Belangrijk: indien je genoodzaakt bent je reis te annuleren dien je Omnia Travel zo snel als mogelijk schriftelijk op de hoogte te brengen.

Fysieke conditie

Deelname aan onze reizen vereist een goede fysieke conditie.

Hoe jammer wij dit ook vinden… onze reizen zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers en/of personen die niet goed kunnen stappen, met uitzondering van de bestemming Lourdes. Neem contact op met Omnia Travel indien je twijfelt of je een bepaalde reis fysiek aankunt.

 

Boeking, betaling, reisdocumenten

Zeer belangrijk: de naam van de reiziger moet overeenkomen met de officiële naam zoals vermeld op de identiteitskaart. Gelieve, indien dit niet het geval is, de aanpassingen schriftelijk door te geven aan Omnia Travel. Je kan dat doen via e-mail aan bedevaarten@omniatravel.be

Bij ontvangst van de bestelbon dient een voorschot van 30% van de totale reissom betaald te worden.

Omnia Logo

Kies uw brochure
Identiteitskaart of paspoort ?
Voor alle reizen volstaat een Belgische identiteitskaart met chip, nog minstens geldig tot na terugkeer naar België. Kinderen jonger dan 12 jaar dienen in het bezit te zijn van een Kids ID. Indien de kinderen niet vergezeld worden door beide ouders, is vaak een aparte toestemming van de ouder(s) vereist. Indien u niet beschikt over de Belgische nationaliteit dient u zich te informeren bij uw ambassade.
Reisbegeleiders
Een van onze grote troeven zijn de ervaren reisbegeleiders. Deze worden met grote zorg geselecteerd door de Landelijke Beweging. Waar mogelijk wordt de naam van de begeleider vermeld bij de reis. Indien de aangekondigde reisbegeleider wegens ziekte of andere uitzonderlijke omstandigheden de reis niet kan begeleiden, wordt gezorgd voor een waardige vervanging.
Reisverzekering

Voor elke reis uit deze brochure is een reisverzekering inbegrepen. Deze omvat een annuleringsverzekering, een reisbijstandsverzekering en een bagageverzekering. De volledige polis kan u opvragen in elk Omnia Travel reiskantoor. De adressen hiervan vindt u op deze website onder ‘info’.

Belangrijk: indien u genoodzaakt bent uw reis te annuleren dient u Omnia Travel zo snel als mogelijk schriftelijk op de hoogte te brengen.

Fysieke conditie

Deelname aan onze reizen vereist een goede fysieke conditie.

Hoe jammer wij dit ook vinden… onze reizen zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers en/of personen die niet goed kunnen stappen, met uitzondering van de bestemming Lourdes. Neem contact op met Omnia Travel indien je twijfelt of je een bepaalde reis fysiek aankunt.

In Lourdes is men wel voorzien op personen met speciale noden. Wij kunnen echter niet garanderen dat er bij aankomst in Lourdes een rolstoel voor jou beschikbaar is. Indien je een rolstoel nodig hebt ter plaatse, dan neem je die best mee vanuit België. Je rolstoel (manueel, plooibaar en zonder batterij) gaat gewoon mee in het vliegtuig en je krijgt assistentie in de luchthaven. Gelieve dit steeds te vermelden op het moment van de reservatie. Zorg ook voor een begeleider die je rolstoel duwt in Lourdes.

Boeking, betaling, reisdocumenten

Zeer belangrijk: de naam van de reiziger moet overeenkomen met de officiële naam zoals vermeld op de identiteitskaart. Gelieve, indien dit niet het geval is, de aanpassingen schriftelijk door te geven aan Omnia Travel. Je kan dat doen via e-mail aan bedevaarten@omniatravel.be

Bij ontvangst van de bestelbon dient een voorschot van 30% van de totale reissom betaald te worden. Alle gegevens hiervoor vind je terug op de bestelbon/factuur. Het saldo dient uiterlijk 45 dagen vóór het vertrek te worden betaald. Je ontvangt hier geen nieuwe factuur voor. Indien je minder dan een maand voor het vertrek boekt, wordt onmiddellijk de betaling van de volledige reissom gevraagd.

De reisdocumenten ontvang je ten laatste 2 weken voor het vertrek van de reis