Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Schoolreizen

Levenslange herinneringen

Onze reizen

Op onze trendy website ontdek je een zorgvuldig samengestelde maar beperkte selectie van bestemmingen. We zorgen ervoor dat we je overal naartoe kunnen brengen, ongeacht waar je hart naar uitgaat. Prijzen worden niet vermeld. Prijzen variëren namelijk op basis van verschillende factoren zoals de reisperiode, groepsgrootte, bestemming en het reisprogramma. Maar één ding is zeker: zodra je ons een aanvraag stuurt, kun je razendsnel een gepersonaliseerde prijsopgave verwachten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen met jouw reisplannen. We staan klaar om je te helpen!

Hoe we het zien

“Reizen brengt transformatie teweeg,” zoals Peter de Wilde van Toerisme Vlaanderen terecht opmerkt. Het verbreedt je blik op de wereld, op je medereizigers en zelfs op je eigen kijk op de dingen. Je krijgt de kans om andere culturen te omarmen en ze op een dieper niveau te ervaren. Vooroordelen worden ontmanteld of bevestigd, en je leert ruimer te denken. Bij Omnia Travel beseffen we volledig hoe waardevol deze reiservaringen zijn. We delen graag al onze expertise en staan constant aan je zijde om voor jou deze reizen te organiseren.

Onze aanpak

Bij Omnia Travel delen we graag onze schat aan ervaring met jou. We begrijpen de enorme verantwoordelijkheid die reizen met jongeren voor de organisatoren met zich meebrengt. Ons streven naar precisie is ongeëvenaard. We begrijpen dat je budget van cruciaal belang is, en we spannen ons in om de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Voor, tijdens en na je reis is het voltallige Omnia Travel-team altijd aan je zijde. En dit is geen loze belofte; talloze tevreden groepen kunnen dit bevestigen.

Enkele nuttige tips

Op het punt om op schoolreis te gaan? Een avontuurlijke dag vol plezier en ontdekking staat voor de deur! Maar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en je optimaal kunt genieten van deze buitengewone ervaring, is een goede voorbereiding essentieel. Ontdek ze hier.

Een greep uit ons aanbod

Hieronder kan je enkele voorbeelden van mogelijke schoolreizen terugvinden.
Deze dienen louter als inspiratie en kunnen naar eigen wens aangepast worden.

Ontmoet ons team educatieve groepsreizen & schoolreizen

Buitenlandse studiereis, GWP, schoolreis, werkweek?

Omnia Logo

Algemene informatie
Specifieke informatie over uw schoolreis
Datum

(TIP: de 2 weken voor de paasvakantie zijn bijzonder in trek voor studie- en schoolreizen en GWP’s. Indien jullie deze periode kunnen vermijden, maken jullie meer kans op betere prijzen en krijgen jullie een grotere keuze aan accommodatie.)Vervoer - verblijf - verzekeringen
Overige informatie