Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Omnia GO – Online boekingstool!

Worden uw zakenreizen intern geregeld? Dan zal u als geen ander weten dat de zoektocht naar de goedkoopste opties vaak veel tijd en geld kost! U wilt namelijk prijzen vergelijken: die van een reisagent, die op het internet of die van de leverancier. Laat ons eerlijk zijn, alleen in het zoeken en vergelijken kruipt gigantisch veel tijd. Daarenboven zorgt het verspreiden van de diensten over verschillende partners of kanalen al te vaak voor een zwakke rapportering van de geboekte reizen. Naast nefaste gevolgen voor uw reiskosten, gaat dit ook gepaard met het ontbreken van een overzicht.

Herkent u deze situatie, dan is Omnia GO dé oplossing!

Al uw zakenreizen efficiënt, snel én goedkoop online boeken op één centraal platform, dat is waar onze innovatieve en gebruiksvriendelijke online boekingstool voor staat. Naast de tijds- en kostbesparende voordelen, biedt onze online boekingstool daarenboven de mogelijkheid om u op elk moment een transparant overzicht van uw totale reiskosten weer te geven. Als u op zoek bent naar een manier om uw zakenreizen op een efficiënte, snelle, prijsbewuste en transparante manier te boeken, dan is Omnia GO de tool waar u naar op zoek bent! 

Niets dan voordelen voor u – Wij sommen graag de belangrijkste op!

Klaar om uw reisgebeuren nog efficiënter en meer prijsbewust te laten verlopen? Registreer dan hier uw bedrijf voor Omnia GO of neem vrijblijvend contact op via sales@omniatravel.be.