Welkom op onze website

/Over ons
Over ons 2017-05-22T15:54:00+00:00

Omnia Travel, ruim 40 jaar de focus
op kwaliteit
.

Onze filosofie: hoe kunnen we het u gemakkelijk maken?

Een onberispelijke kwaliteit. Dat is al meer dan 40 jaar de groeimotor van Omnia Travel. Het begon allemaal in 1973 als Agri Reizen dat de voorbije decennia wist uit te groeien tot full servicekantoren steunend op drie pijlers: zaken-, groeps- en vakantiereizen.

De sleutel tot succes? Onze filosofie waar we tot op vandaag nog geen duimbreed van afweken: kwaliteit tot in de details, daar gaan we voor.

KBC daagt Omnia Travel dagelijks uit.

Wist u dat sinds 1999 Omnia Travel 100% tot de KBC Group behoort? Reizen organiseren voor collega’s: een veeleisende uitdaging die Omnia Travel dagelijks verder helpt.

Team work

Kwaliteit betekent gemak en Omnia Travel maakt het u graag gemakkelijk. Dit op een menselijke, maar evengoed efficiënte manier. Onze medewerkers staan dichtbij u zodat u altijd meteen geholpen bent. Daartegenover staat een vooruitstrevende online ondersteuning: MyOmniaTravel. Waarmee u makkelijk zelf aan de slag kunt.

Omnia Travel - Deskundigheid

Deskundigheid

Alle Omnia Travel medewerkers, blinken uit in zowel een brede kennis van de reiswereld als een diepgewortelde achtergrond in enkele subdomeinen. Samen vormen ze een hecht team dat elkaar perfect aanvult. Een deskundig antwoord op welke vraag dan ook laat daardoor nooit lang op zich wachten.

One-stop-shopping

Op één plek alles geregeld en betaald. Hoe gemakkelijk kan het zijn? Dankzij de veelzijdige kennis van de medewerkers en een uitgebreid dienstenpallet kan Omnia Travel aan elke vraag voldoen. One-stop-shopping is een ingesteldheid: we passen het toe zowel bij zaken-, groeps- als vakantiereizen.

Transparantie

Er zijn prijzen en prijzen. Je kan een reis verkopen voor 100 euro en er achteraf allerlei taksen, toeslagen of extra’s bij rekenen. Omnia Travel kiest er al van bij het begin voor bewust en transparant de juiste, all-in prijs te communiceren. De dag van vandaag getuigt dat alleen maar van gezond verstand en zin voor efficiëntie.

Efficiëntie

Transparantie is een vorm van efficiëntie: hoe transparanter wij zijn, hoe gemakkelijker voor u. Maar ook in andere processen en procedures zetten we volop op vereenvoudiging in. Zodat het voor u makkelijker wordt. Maar ook zodat we u (en onszelf) onnodige uitgaven besparen en dus competitieve tarieven kunnen bieden.

Top team

Omnia Travel - Top Team

Mensen maken het verschil. De kwaliteit van dienstverlening van Omnia Travel staat of valt met haar medewerkers. We zijn dan ook bijzonder trots op ons ervaren team en we investeren graag in opleiding en teamgeest. Daar kunt u als klant uiteindelijk alleen maar de vruchten van plukken.

Ons team leren kennen? Hier geven we u graag een voorsmaakje, maar voor het hele plaatje kunt u terecht in één van onze 6 reiskantoren.

Onze garanties

Omnia Travel bouwde verschillende procedures en processen in die de kwaliteit bewaken. Op die manier bent u zeker dat u in elke situatie de kwalitatieve dienstverlening krijgt die u verdient.

Omnia Travel - Quality Control

Omnia Travel is lid van het Garantiefonds Reizen. Op die manier willen we u als reiziger optimaal bescherming bieden, bijvoorbeeld bij faillissement. Zo bent u zeker dat de door u gestorte bedragen veilig en in goede handen zijn.

Logo GfG® - Garantiefonds reizen

Instapweigering? Annulering? Langdurige vertraging? Als reiziger in de Europese Unie hebt u rechten. Het is onze plicht u hierover te informeren. Hier leest u er alles over.

Passenger Rights in the EU

Omnia Travel is niet alleen lokaal, maar ook internationaal verankerd. Lufthansa City Center  is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke zakenreiskantoren – niet te verwarren met de gelijknamige luchtvaartmaatschappij! Global Travel verwijst naar onze specialisatie in Zakenreizen

Lufthanse City Center - Global Travel

IATA Certificaat 2017

Vergund reisbureau

Bedrijfsinfo

maatschappelijke zetel:

Omnia n.v.
Mgr. Ladeuzeplein 15
BE-3000 LEUVEN
Lic. A1121
Btw: BE0413646305

Omnia Travel logo’s downloaden