Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Omnia Travel - Over ons

Toegewijd, samen sterk en baanbrekend

Onze missie

Omnia Travel mission statement

Wie zijn wij?

Omnia Travel werd in 1973 opgericht onder de naam Agri Reizen. Sinds 1999 maakt het voor 100% deel uit van de KBC Groep. De voorbije decennia is Omnia Travel uitgegroeid tot een ‘full-service’-kantoor, steunend op drie pijlers: de departementen vakantie- en zakenreizen en de afdeling groepsreizen, incentives en congressen.

Om
team brussel

Topteam

Mensen maken het verschil. De kwaliteit van dienstverlening van Omnia Travel staat of valt met haar medewerkers. Wij zijn dan ook bijzonder trots op ons ervaren topteam en investeren graag in opleiding en teamgeest. Daar kan jij als klant uiteindelijk alleen maar de vruchten van plukken. 

Wil je graag zelf lid worden van ons topteam?

 

Onze waarden

Samen staan wij elke dag als één toegewijd team klaar om baanbrekende reisdiensten te bieden aan en grenzen te verleggen voor onze klanten, die onze hoogste prioriteit zijn. 

  • Wij stellen onze klanten op reis door onze toewijding
  • Wij stellen ons team op reis door onze sterke samenwerking
  • Wij stellen ons vak op reis door onze baanbrekende en grensverleggende werking.  
  • We stellen je glimlach op reis door onze passie voor reizen te delen
  • We stellen duurzaamheid op reis doorheen de volledige organisatie
team zakenreizen
Omnia 225

Onze garanties

Omnia Travel bouwde verschillende procedures en processen in die de kwaliteit bewaken. Zo ben je zeker dat je in elke situatie een kwalitatieve dienstverlening krijgt. Want die verdien jij.

Omnia Travel is lid van het Garantiefonds Reizen. Zo willen we jou als reiziger optimaal beschermen beschermen, bijvoorbeeld bij een faillissement.

Uw recht als pasagier.
Als passagier geniet je heel wat rechten. Instapweigering? Annulering? Langdurige vertraging? Ken jouw rechten als passagier en weet waar jouw klacht kunt indienen. Jouw rechten voor, tijdens en na de reis kan je hier terugvinden. Alles over jouw rechten en plichten op reis in de Europese Unie vind je hier.

Jan als Chairman van de LCC board

Onze CEO Jan Van Steen werd eind februari 2024 herverkozen tot Voorzitter van de Lufthansa City Center Advisory Board. Dankzij ons lidmaatschap van Lufthansa City Center hebben wij de ondersteuning van een globaal netwerk om ook internationaal onze services te kunnen aanbieden.

foto jan van steen lcc advisory board
2 hands holding a greener and sustainable world

Duurzaam ondernemen

Als we het hebben over duurzaamheid en reizen, bedoelen we meer dan ervoor kiezen om de CO2-uitstoot van jouw vlucht te compenseren of jouw handdoeken meer dan één keer te gebruiken. Wie reist, moet zich bewust zijn van de ecologische, sociale en economische gevolgen daarvan, nu en in de toekomst.