Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Incentive reizen

Het verschil zit in de details…

Kwaliteit, daar gaan we voor!

Een onberispelijke, continue kwaliteit. Dat is al jaar en dag de groeimotor van Omnia Travel. De onmiskenbare sleutel tot ons succes. Onze filosofie: het verschil zit ‘m in de details. En dat merk je.

Correcte prijzen. Ultieme kwaliteit.

Een incentive reis vraagt vaak een serieuze investering. De return die je ervoor terugkrijgt, is echter onbetaalbaar. Een onvergetelijke reis is immers dé motivatie bij uitstek voor jouw medewerkers. Bovendien onderhandelt Omnia Travel op elk moment bijzonder scherpe prijzen. Die geven jouw budget extra ademruimte.

Flexibiliteit voor meer kwaliteit.

Omnia Travel garandeert jou een hoogstpersoonlijke service op maat. Jouw vaste contactpersoon weet hoe hij jou het best van dienst kan zijn. Wijzigen jouw wensen? Omnia Travel stelt zich bijzonder flexibel op. De ideale basis voor een succesvolle samenwerking en een op jouw maat uitgewerkt programma.

Omnia Travel focust al meer dan 50 jaar op kwaliteit

Bij Omnia Travel maken details het verschil

Zowel voor, tijdens als na jouw reis gaan de Omnia Travel reisspecialisten tot het uiterste voor jou:

Omnia Travel: kwaliteitsvolle service door solide structuur.

Zowel voor, tijdens als na jouw reis gaan de Omnia Travel reisspecialisten tot het uiterste voor jou:

Ruime ervaring laat Omnia Travel toe jou vakkundig te adviseren.

Omnia Travel is al meer dan 50 jaar een ‘well kept secret’ in de Belgische reisindustrie. Die indrukwekkende ervaring wensen we dan ook graag met jou te delen. Stel ons gerust vragen. Je krijgt een pasklaar antwoord. Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw stoutste dromen.

Hoe begin ik aan de organisatie van een incentive reis?
Bedrijven die nog nooit een incentive reis organiseerden, hebben vaak onterechte vooroordelen: ons bedrijf is te klein, er wacht ons te veel administratief werk, … Omnia Travel helpt jou over deze vooroordelen heen. Als je dat wilt, organiseren wij de hele reis van A tot Z !

Kwaliteitscontrole als garantie

Elke Omnia Travel reis wordt uitgestippeld door een gespecialiseerde reisarchitect die jouw dossier van A tot Z uitbouwt. Jouw incentivereis is steeds ‘op-maat-gemaakt’. Jouw Omnia Travel contactpersoon kent de bestemming dan ook door en door. Wens je zelf de voorgestelde diensten ter plaatse te checken? Dan vergezelt Omnia Travel je en kan er bijgestuurd worden indien nodig. Jouw garantie op succes.

Jouw reis, onze uitdaging

Omnia Travel maakt deel uit van de KBC-Groep. We organiseren dus ook geregeld incentive reizen voor onze collega’s. De Omnia Travel reisarchitecten gaan die uitdaging graag aan. Met succes! Daag je ons ook uit? Kriebelt het om meer te weten over het aanbod kwaliteitsreizen van Omnia Travel en wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons via mice@omniatravel.be.