Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Davidsfonds cultuurreizen

Verrijk je horizon met onze cultuurreizen!

Verrijk je horizon met onze Davidsfonds Cultuurreizen!

Wij brengen de wereld dichterbij op een manier die je nooit had durven dromen. Stap binnen in de wereld van grenzeloze ontdekkingen met Omnia Travel als dé reispartner voor alle Davidsfonds Cultuurreizen. Van unieke uitstappen in eigen land, themareizen tot verbluffende reizen naar verre oorden. Verrijk je horizon met onze Davidsfonds Cultuurreizen!

Brochures

Cultuurreizen najaar 2024
Cultuurreizen voorjaar 2024

Davidsfonds Cultuurreizen dat is samen ontdekken, ontmoeten en genieten

Genieten

Reizen met Davidsfonds Cultuurreizen is reizen in alle comfort. Denk aan kwaliteitsvolle hotels, vervoer in een comfortabele autocar met airconditioning, maaltijden in aangename lokale restaurants…

De eventuele voorreisvergadering, visum, maaltijden, excursies, transport…: alles is piekfijn geregeld. Zo kan je zorgeloos genieten.

Toegangsgelden voor musea, tickets voor concerten, vervoer, maaltijden, lokale gidsen… (Bijna) alles is inbegrepen, zodat je niet telkens jouw portefeuille moet bovenhalen. Zelfs niet voor fooien!

Ontdekken

Je ontdekt een nieuwe bestemming of een voor jou bekende bestemming vanuit een andere invalshoek

Dankzij het rijke programma bezoek je veel meer dan je alleen zou kunnen en dat met uitleg door een deskundige reisleider.

Je komt soms op bijzondere plekken die voor toeristen verborgen blijven of niet toegankelijk zijn, wat leidt tot unieke ervaringen.

Tijdens een themareis heb je de kans om je te verdiepen in een bepaald onderwerp: wijnen, tuinen, muziek, een historische persoon…

Dankzij samenwerkingen met andere organisaties bezoek je niet alleen de culturele hoogtepunten van een land maar ook unieke projecten.

Ontmoeten

Zelfs als je zonder reisgenoot vertrekt, beleef je een Davidsfonds Cultuurreis nooit alleen. Jouw reisgenoten zijn net als jouw cultuurliefhebbers en doorgaans generatiegenoten. Met hen deel je een interesse in geschiedenis, kunst, wijn of muziek.

Uw medereiziger bij uitstek is de reisleider. Die somt niet zo maar ‘droge’ data en informatie op, maar schetst de context en zorgt voor een dieper inzicht.

Tijdens een Davidsfonds Cultuurreis ontmoet je boeiende inwoners die je inzicht geven in hun leefwereld: een lokale gids, kok, ondernemer of wijnboer. Zo ontdek je hoe de lokale bevolking denkt en leeft, en hoe hun cultuur verschilt van de onze.

Tijdens sommige reizen geniet je van een exclusieve ontmoeting, zoals met een ambassadeur of lokale muzikanten.

Voor informatie en reservatie

Dit is het nummer van Davidsfonds Cultuurreizen / Omnia Travel, waar je terecht kan voor alle informatie over de reizen uit de brochures.
Jouw reservatie wordt in een oogwenk afgehandeld.
Davidsfonds Cultuurreizen / Omnia Travel is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 u. tot 17.30 u.

Via deze website

Per e-mail

cultuurreizen@omniatravel.be
Je kunt de mensen die aan deze reizen werken ook een e-mail sturen om te reserveren of om extra informatie te verkrijgen.

In onze kantoren

De Omnia Travel reisbureaus staan tot jouw beschikking om jou advies te geven over de Davidsfonds Cultuurreizen en om jouw reis te boeken. Er is een Omnia Travel-reisbureau in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. De reisbureaus zijn open van maandag tot vrijdag van 9.00 u. tot 18.00 u. en op zaterdagvoormiddag van 9.45 u. tot 12.30 u. (niet in juli en augustus).

Duurzaamheid en bewust reizen

Reizen is het enige wat geld kost en tegelijk rijker maakt. Het is een bekend citaat, maar bij Davidsfonds Cultuurreizen geloven we er rotsvast in.

We willen jouw ervaringen zo positief mogelijk maken, maar tegelijk willen we die positieve beleving ook doortrekken naar jouw bestemming. De nadelen van het reizen beperken, met respect voor de lokale bevolking.

Dit duurzame reizen speelt zich voor ons op drie niveaus af, naar analogie met de klassieke ‘people-planet-profit/ prosperity’-duurzaamheidsdriehoek. Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan enkel wanneer mens, milieu en winst/welvaart in harmonie zijn. Iets waar we samen met jou naar willen streven!