Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Teambuilding & evenementen

Wij regelen ook jouw bedrijfsevenementen, teambuildings, excursies, dinner cruises, avondactiviteiten,… zowel voor bedrijven als voor verenigingen of groepen uit binnen- en buitenland.

Focus Flanders

Focus Flanders is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen in eigen land en biedt zowel ééndagsreizen als meerdaagse reizen aan. Wij bieden totaalconcepten als maatwerk aan voor originele bedrijfsuitstappen, teambuilding activiteiten, leuke dagtrips voor verenigingen of groepsreizen in familieverband.

Teambuilding

Niets beter om een goede teamspirit te creëren. Op jouw vraag werkt Focus Flanders een originele en onvergetelijke teambuilding activiteit uit.

Evenementen

Eén dag of een meerdaags event organiseren? Ook hier kent Focus Flanders de kneepjes van het vak. Onder het motto “het nuttige aan het aangename koppelen” werkt Focus Flanders een evenement uit op jouw maat.

Ludieke avondprogramma’s

Jouw klanten of medewerkers één van Vlaanderens steden op een ludieke en daarenboven gastronomische wijze laten ontdekken … Een betere combinatie is er niet! Verwen jouw klanten of medewerkers op een originele manier en vraag een offerte op maat aan.

Excursies

Laat je onderdompelen en verrassen door al wat onze steden te bieden hebben. Horen, zien, ruiken, proeven… Kortom, elk zintuig komt aan bod!.

Focus Flanders, dé evenementenspecialist van Omnia Travel