Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Themareizen

Unieke reiservaringen die verder gaan dan het gewone

Stap binnen in een betoverende wereld van themareizen bij Omnia Travel

Of je nu droomt van een avontuurlijke safari, een ontspannen fietsvakantie, een verkwikkende wandelvakantie of een actieve reis met het gezin, wij brengen je naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld. Voor de golfers, de pasgetrouwden, de marathonlopers en alle dromers daar tussenin, bieden wij reizen op maat die passen bij jouw unieke wensen. Laat je inspireren door onze themareizen en beleef een avontuur dat helemaal bij jou past!

Waarom je droomreis boeken bij Omnia Travel?

Expertise die verder gaat

Onze reisexperts hebben uitgebreide kennis van bestemmingen over de hele wereld. Of het nu gaat om een afgelegen strand, een bruisende stad of een avontuurlijke trektocht, wij kennen de ins en outs om jouw droomreis tot in de puntjes te regelen.

Maatwerk voor jouw perfecte avontuur

Geen twee reizigers zijn hetzelfde, en daarom geloven wij in maatwerk. Jouw droomreis verdient een unieke aanpak. Wij luisteren naar jouw wensen, behoeften en dromen, en creëren een reisplan dat precies bij je past.

Wij zorgen voor jou van begin tot eind

Van het eerste idee tot het moment dat je weer thuiskomt, staan wij voor je klaar. Wij regelen alle details, groot en klein, zodat jij je kan concentreren op het beleven van jouw droomavontuur. Geen stress, geen zorgen, alleen puur genieten.

Persoonlijke service, Altijd

Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde reiziger. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jij je speciaal voelt. Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden, suggesties te doen en ervoor te zorgen dat jouw reis een onvergetelijke ervaring wordt.