/Zakenreizen – Op maat van uw bedrijf
Zakenreizen – Op maat van uw bedrijf2018-02-22T14:42:00+00:00

Onze grootste troef ?
Gepersonaliseerde dienstverlening voor al uw zakenreizen in combinatie met het besparen op uw reisuitgaven.

Mobile app

LCC mobile appDankzij onze samenwerking met LCC Global Travel, kunnen alle reizigers van Omnia Travel gratis gebruik maken van een app met heel wat nuttige toepassingen voor onderweg. Via deze LCC-app kunnen reizigers hun reisdetails terugvinden en beheren, waar en wanneer ze maar willen. De applicatie geeft essentiële informatie voor elke fase van uw reis, zoals vluchtstatus, wegbeschrijvingen, weersinformatie, valutaberekeningen… Hier vindt u meer informatie over de LCC-app.

Persoonlijk account management

Omnia Travel – Zakenreizen gelooft in een persoonlijke aanpak met een grondige dossierkennis. Daarom krijgt u reeds bij de eerste informatieaanvraag een account manager toegewezen die uw dossier zal blijven opvolgen. U heeft de touwtjes in handen, hij of zij denkt met u mee en soms zelfs voor u. Deze manier van werken maakt het u extra gemakkelijk én blijkt uiterst efficiënt: vaak resulteert het zelfs in een grondige optimalisatie van uw reisuitgaven.

Flexibele dienstverlening

Onze account managers gaan zover als u zelf wilt. Regelt u liever alles zelf? Dan is er onze online boekingstool voor bedrijven, waarbij u tot in de details alles zelf kunt regelen. Wilt u liever dat alles voor u geregeld wordt? Dan krijgt u telefonisch, via e-mail of rechtstreeks in een van onze 6 reiskantoren full-service reisadvies. Omnia Travel heeft in elke Vlaamse provincie en in Brussel een zakenreisbureau, precies om het u nog eenvoudiger te maken. Voor grotere budgetten is het zelfs mogelijk om een volwaardige afdeling zakenreizen binnen uw bedrijf te installeren. Onze service past zich altijd volledig aan uw wensen aan.

Omnia Travel - Zakenreizen blinkt uit in:

  • persoonlijke dienstverlening
  • grote flexibiliteit
  • professioneel budgetbeheer
  • snelle opvolging

Deze sterke punten kwamen naar voren in onze vorige klantentevredenheidsenquête. U hoeft ons dus niet zomaar op ons woord te geloven.

“Good follow up, fast answers by email, good reachability by phone, pleasant and efficient contact person.”

Traveller - Bert Van Loock

“The assistance I receive is prompt, accurate and meets my needs.”

Traveller - Anonymous

“Fast response, helpful and kind travel agents. Professional attitude”

Booker - Hanna Csonka

Budgetbeheer en -optimalisatie

Efficiëntie is een ingesteldheid. Budgetbeheer is daar geen doel van, al is het wel vaak een aangenaam gevolg. Veel bedrijven en organisaties die hun volledig mobiliteitsbudget door Omnia Travel laten optimaliseren en beheren, zijn verrast. Wij vinden namelijk dat uw bedrijf op veel verschillende plaatsen kosten kan besparen: het zit hem vaak in de details, maar kleine besparingen resulteren samen snel in een aanzienlijk bedrag. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij u zeer scherpe prijzen bieden. Dankzij onze one-stop-shop facturatie heeft u meteen een duidelijk overzicht van uw kostenstructuur en hoeft u bovendien maar één keer te betalen: met kredietkaart of per overschrijving.

Realtime risicobeheer

De reissector is een vluchtige wereld. Daarom houdt uw account manager steevast voor u de vinger aan de pols. Dankzij realtime reismeldingen wordt u meteen verwittigd wanneer er een interessante aanbieding beschikbaar is. Zelfs wanneer u zich reeds in het buitenland bevindt, kunt u nog steeds op de service van uw account manager rekenen. Zo is de juiste oplossing voor elk probleem nooit veraf.

Lokaal verankerd, internationaal netwerk

Omnia Travel wil in elke situatie zo snel mogelijk op uw reiswensen en behoeften kunnen inspelen. Dankzij onze 6 provinciekantoren en een efficiënte online bookingstool is uw Omnia Travel account manager nooit veraf.

Naast onze sterke lokale verankering beschikken we eveneens over een uitgebreid internationaal netwerk: het Lufthansa City Center netwerk zorgt ervoor dat u 24/7 op onze service kunt rekenen, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Goed om te weten: de wereldwijde alliantie van het Lufthansa City Center hangt niet samen met de gelijknamige luchtvaartmaatschappij.

De voornaamste voordelen voor u zijn:

  • 24/7 een hulplijn, zelfs buiten de kantooruren, en in noodsituaties

  • Competitieve tarieven bij diverse leveranciers, over de landsgrenzen heen

  • Samenwerkingsverbanden met internationale spelers

  • Uitwisseling van informatie en samenwerking met andere reiskantoren in meer dan 90 landen

Zakenreizen - Lokaal verankerd Internationaal netwerk

Service 24/7, ook in noodsituaties

Omdat de veiligheid van onze klanten voor ons van levensbelang is, houden wij nauwgezet bij welke reizigers naar welke bestemming gereisd zijn. Zo beschikken we in geval van crisis snel over de juiste informatie. Bent u op zakenreis en heeft u zelf snel hulp nodig? Dan kunt u 24/7 bij ons terecht: tijdens de kantooruren staan de Omnia Travel medewerkers tot uw dienst en na de kantooruren kunt u terecht op de Travel Helpline van het Lufthansa City Center in Berlijn (betalende service).

Online boekingstool voor bedrijven

De online boekingstool van Omnia Travel kunt u het best vergelijken met een reisportaal op maat van uw bedrijf. De technologie achter onze boekingstool, Cytric, is zodanig ontworpen dat u snel, efficiënt en kostenbesparend zelf uw zakenreis van A tot Z kunt boeken. Bovendien zijn de prijzen eenduidig: appelen worden met appelen vergeleken, peren met peren (bijvoorbeeld lowcost vs lijnvlucht). Dat zorgt er allemaal voor dat u met kennis van zaken en volgens de policy van uw eigen bedrijf de juiste reservaties kunt maken. In de online boekingstool kunt u niet enkel hotelreservaties maken of vluchten boeken, maar ook bijvoorbeeld autoverhuur en andere bijkomende diensten zijn in het platform geïntegreerd. Dankzij de integratie van verschillende diensten in één platform beschikt u nadien toch over één globale factuur. Het is gemakkelijk en overzichtelijk en bovendien hoeft u maar één keer een betaling uit te voeren.

Hier vindt u meer informatie over onze online boekingstool Cytric.

Welkom op onze website