Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

In de kijker

Ontdek hier ons aanbod van interessante acties, vroegboekvoordelen, opvallende nieuwigheden en andere reisinpsiratie.
Laat je verrassen door onze selectie van vakantie-ideeën en begin alvast te dromen over je volgende avontuur.

Nederlandstalige groepsreis Japan

Groepsreis onder begeleiding van Nederlandstalige Japanoloog. Tijdens deze rondreis maak je uitgebreid kennis met het monderne en traditionele Japan. Je bezoekt gedurende twee dagen ook de Wereldexpo Osaka 2025. De reis begint in het bruisende Tokyo, gaat verder naar het traditionele Kyoto, vertoeft in Osaka, stad van de expo, en eindigt met een Japanse ryokan-overnachting in Hakone, vanwaar je met wat geluk Mt Fuji kan zien. Einde met het moderne Tokyo. Een onderdompeling in Japan met de metro, shinkansen, bus en te voet.
Deze reis wordt georganiseerd in 2 periodes: Van 17 mei 2025 tot 28 mei 2025 & van 27 september 2025 tot 8 oktober 2025.

Club Med meets Sofie Dumont

Van 15 tot en met 22 juni 2024 nodigen Club Med Magna Marbella en Vlaamse chef-kok Sofie Dumont u uit voor een uitzonderlijke culinaire ervaring. Proef het speciaal samengestelde menu by Sofie Dumont in de Tierra Gourmet Lounge of bewonder tijdens de exclusieve Live Showcooking-avond hoe Sofie haar signature dishes bereidt in het hoofdrestaurant Sueños.

Nieuwe editie:
Inspiratiemagazine "Op Vakantie"

Ben jij ook al aan het dagdromen over je volgende vakantie? Laat je inspireren door prachtige verhalen, ongelooflijke bestemmingen en handige tips om je volgende reis te plannen. Of je nu van plan bent om de sneeuw te trotseren in de Alpen, te ontspannen op exotische stranden, of de geheimen van historische steden te ontrafelen, “OpVakantie!” heeft alles wat je nodig hebt om jouw volgende reis onvergetelijk te maken.

Contacteer ons voor meer informatie en droom nu al weg bij je volgende vakantie.

Verdien een cashback met de KBC/CBC Kate Coin bij Omnia Travel

Boek nu een onvergetelijke reis met Omnia Travel en bespaar tot € 100 op jouw volgende avontuur met de Kate Coins!

TUI Wintervakantie 2024-2025

Boek nu reeds je Tui of Vip Selection winterzonvakantie 2024 – 2025 en profiteer van hoge vroegboekkortingen!  Ontsnap aan de kou en omarm de warmte van de zon.
Wist je dat een winterzonvakantie niet alleen zorgt voor een broodnodige dosis vitamine D, maar ook je geluk en vreugde stimuleert?
Bij TUI begrijpen ze eventuele twijfels bij het boeken van je vakantie. Daarom hebben ze de TUI Garanties opgesteld, zodat je met een gerust hart kunt boeken en volledig ontspannen kan uitkijken naar je vakantie. Met de TUI Flex bieden ze zelfs nog meer flexibiliteit, zodat je jouw vakantieplannen kunt aanpassen indien nodig.
Tui voegt wekelijks nieuwe hotels toe aan hun aanbod. Contacteer ons voor een offerte of om na te gaan dat jouw favoriete hotel al boekbaar is. 

Omnia Logo

Gekozen bestemming
Reizigers
Ik wil een offerte voor:
Extra informatie
Contactgegevens