Zin in een pittig avontuur, of liever luilekker chillen op het strand ? Nog snel een “last minute” boeken of voor een lang weekend op citytrip ?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Omnia Travel kunt u voor alles terecht van avontuurlijke reizen in het Verre Oosten tot luxe-cruises in de Caraïben. Gaat u liever de westkust van de Verenigde Staten verkennen of verkiest u een citytrip naar Parijs? Ontdekkend of ontspannend… avontuurlijk of luxueus… alleen, met z’n tweetjes of met de hele familie? Met ons persoonlijk reisadvies komt u verder. Doordat we de meeste bestemmingen ter plaatse verkend hebben, kennen we de couleur locale, de goede adresjes en de gouden tips. Vertel ons uw wensen en we helpen u graag met het uitstippelen van de ideale reis.

Met Omnia Travel op vakantie

Waarom met Omnia Travel op vakantie?

  • Méér dan 40 jaar reiservaring
  • Persoonlijk advies en voorstellen volledig naar uw wens uitgewerkt
  • Wij zijn er vóór, tijdens en na uw vakantie
  • Boeken kan online, telefonisch, via e-mail of in onze Omnia Travel reiskantoren

  • Ruime keuze in ons veelzijdig aanbod

Omnia Travel – Reizen op maat

Vindt u eigenlijk uw echte keuze niet in een reisbrochure? Wilt u uw reis veel liever zelf samenstellen maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen? Wij doen dit graag voor u. Uw reis volledig naar uw wensen & budget samengesteld door één van onze reisspecialisten. Wenst u graag meer informatie of wilt u eventueel een afspraak maken, neem dan contact op met een van onze Omnia Travel reiskantoren.

Omnia Travel - Reizen op maat

Uw reisinformatieformulier

Reisinfo aanvragen
Sending

Op zoek naar een tour- operator ?

Dankzij onze samenwerking met heel wat touroperators en reispartners, zowel in binnen- als buitenland, bieden wij u een uitgebreid en veelzijdig aanbod. Voor alle reizen kunt u steeds terecht in onze kantoren, u kunt bellen of mailen, of het informatieformulier hiernaast invullen. Daarna bezorgen wij u alvast een vrijblijvend vakantievoorstel.

Wilt u graag weten voor welke touroperators en reispartners u bij ons terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder voor een overzicht.

Online een trein, huurauto, hotel, of vakantiehuis boeken?

Is Omnia Travel uw vaste reispartner, maar boekt u liever zelf? Dan kunt u op onze website steeds terecht voor het boeken van uw hotel, vakantiewoning, huurwagen of trein bij een van onze vaste partners. Uw MyOmniaTravel-profiel vult een aantal persoonlijke gegevens reeds automatisch in. U kunt daarna ook nog terecht bij onze Omnia Travel reisagenten voor eventuele vragen en de opvolging van uw dossier.

Wij helpen u ook graag verder in één van onze Omnia Travel reiskantoren.

Omdat ons aanbod zo uitgebreid is, kunnen wij u op onze website onmogelijk een volledig overzicht verschaffen. Wel kunt u regelmatig een kijkje nemen bij onze aanbiedingen, waar we interessante promoties plaatsen, en bij onze rubriek reizen op maat, waar wij een klein voorsmaakje geven van de mogelijkheden. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van nieuwigheden in deze twee rubrieken? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!