Zin in een pittig avontuur, of liever luilekker chillen op het strand ? Nog snel een “last minute” boeken of voor een lang weekend op citytrip ?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Omnia Travel kunt u voor alles terecht van avontuurlijke reizen in het Verre Oosten tot luxe-cruises in de Caraïben. Gaat u liever de westkust van de Verenigde Staten verkennen of verkiest u een citytrip naar Parijs? Ontdekkend of ontspannend… avontuurlijk of luxueus… alleen, met z’n tweetjes of met de hele familie? Met ons persoonlijk reisadvies komt u verder. Doordat we de meeste bestemmingen ter plaatse verkend hebben, kennen we de couleur locale, de goede adresjes en de gouden tips. Vertel ons uw wensen en we helpen u graag met het uitstippelen van de ideale reis.

Met Omnia Travel op vakantie

Waarom met Omnia Travel op vakantie?

  • Méér dan 40 jaar reiservaring
  • Persoonlijk advies en voorstellen volledig naar uw wens uitgewerkt
  • Wij zijn er vóór, tijdens en na uw vakantie
  • Boeken kan online, telefonisch, via e-mail of in onze Omnia Travel reiskantoren

  • Ruime keuze in ons veelzijdig aanbod

Omnia Travel – Reizen op maat

Vindt u eigenlijk uw echte keuze niet in een reisbrochure? Wilt u uw reis veel liever zelf samenstellen maar weet u niet goed hoe eraan te beginnen? Wij doen dit graag voor u. Uw reis volledig naar uw wensen & budget samengesteld door één van onze reisspecialisten. Wenst u graag meer informatie of wilt u eventueel een afspraak maken, neem dan contact op met een van onze Omnia Travel reiskantoren.

Omnia Travel - Reizen op maat

Uw reisinformatieformulier

Reisinfo aanvragen
Sending

Op zoek naar een tour- operator ?

Dankzij onze samenwerking met heel wat touroperators en reispartners, zowel in binnen- als buitenland, bieden wij u een uitgebreid en veelzijdig aanbod. Voor alle reizen kunt u steeds terecht in onze kantoren, u kunt bellen of mailen, of het informatieformulier hiernaast invullen. Daarna bezorgen wij u alvast een vrijblijvend vakantievoorstel.

Wilt u graag weten voor welke touroperators en reispartners u bij ons terecht kunt? Klik dan op de knop hieronder voor een overzicht.

bekijk hier het overzicht van onze touroperators en reispartners

Online een trein, huurauto, hotel, of vakantiehuis boeken?

Is Omnia Travel uw vaste reispartner, maar boekt u liever zelf? Dan kunt u op onze website steeds terecht voor het boeken van uw hotel, vakantiewoning, huurwagen of trein bij een van onze vaste partners. Uw MyOmniaTravel-profiel vult een aantal persoonlijke gegevens reeds automatisch in. U kunt daarna ook nog terecht bij onze Omnia Travel reisagenten voor eventuele vragen en de opvolging van uw dossier.

Wij helpen u ook graag verder in één van onze Omnia Travel reiskantoren.

Omdat ons aanbod zo uitgebreid is, kunnen wij u op onze website onmogelijk een volledig overzicht verschaffen. Wel kunt u regelmatig een kijkje nemen bij onze aanbiedingen, waar we interessante promoties plaatsen, en bij onze rubriek reizen op maat, waar wij een klein voorsmaakje geven van de mogelijkheden. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van nieuwigheden in deze twee rubrieken? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!