Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Vakantiereizen

We stellen je graag op reis!

Zorgeloos genieten

Nieuwe werelden ontdekken, dromen realiseren en herinneringen voor het leven creëren, dat is waar wij ons bij vakantiereizen graag voor engageren. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en creëren een vakantie op maat die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen. Met onze uitgebreide expertise en samenwerking met betrouwbare partners, maken wij van jouw vakantie een onvergetelijke ervaring. Laat de voorbereiding en organisatie aan ons over, zodat jij zorgeloos kan genieten. Dat is vakantie!

Omnia Travel, een slimme keuze!

Expertise die verder gaat
Maatwerk voor jouw perfecte avontuur
Zorgeloos van start tot finish
Persoonlijke service, Altijd

Waar ben jij naar op zoek?

Inspiratiemagazine 'Op Vakantie'

Op zoek naar inspiratie voor je welverdiende vakantie? Lees hier de nieuwe editie van ons inspiratiemagazine ‘Op Vakantie’. Enjoy!

Geef een beleving cadeau!

Met onze reischeque geef je niet zomaar een cadeau, maar een beleving die een leven lang meegaat. De bestemming? Die bepaalt de gelukkige helemaal zelf.
Een citytrip, een deel van een onvergetelijke rondreis, of misschien een exclusief hotelverblijf? Met onze reischeque zijn de mogelijkheden eindeloos.
Bestellen is eenvoudig, gewoon online en de waarde bepaal je helemaal zelf.

Ontdek een wereld vol kansen!

Mis nooit meer een kans op een droomvakantie! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren door de meest betoverende bestemmingen, exclusieve aanbiedingen en insider tips.

Omnia Logo

Gekozen bestemming
Reizigers
Ik wil een offerte voor:
Extra informatie
Contactgegevens


Omnia Logo

Met onze reischeque kan de ontvanger zelf beslissen waaraan het bedrag wordt besteed.

De ontvanger van de reischeque kan zelf kiezen uit onze waaier van mogelijkheden: een vlucht, een hotel, een vakantiedorp, een huurwagen of … waarom geen wereldreis?

Nadat je dit formulier hebt ingevuld en op de knop “Versturen” hebt geklikt, ontvang je in eerste instantie via e-mail een aankoopbevestiging.
Vervolgens bezorgen wij je dezelfde of de volgende werkdag de Omnia Travel reischeque en de factuur eveneens via e-mail.
De reischeque is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Heb je binnenkort iets te vieren?
Stel samen met je Omnia Travel reisagent je droomreis samen. Familie en vrienden kunnen dan een bijdrage storten via onze zichtrekening en bij afsluiting krijg je het totale bedrag onder de vorm van een reischeque overhandigd, of de som kan als (deel van het) saldo voor de geboekte reis gebruikt worden.