Een schoolreis is niet zomaar een reis, het is een levenslange herinnering.

ons aanbod
  • Zeiltocht

Match Barcelona met je studierichting

Of je nu op reis wil met toekomstige architecten, sociale werkers, designers, modeontwerpers, keukenchefs of reisagenten, Barcelona is een droombestemming. De stad biedt heel [...]

ons aanbod
Tips voor reisbegeleiders

Buitenlandse studiereis, GWP, schoolreis, werkweek?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed service.
ID. Gent - Londen

Al jaren lang maken wij gebruik van Omnia Travel voor onze driedaagse. We doen op hen beroep omdat ze rekening houden met onze wensen.

HVDP. Gent - Parijs
We gingen voor het eerst met Omnia Travel op reis: we kregen een vlotte begeleiding, het hotel was centraal gelegen en keurig. De samenwerking met de chauffeur was bijzonder aangenaam. Een aanrader.
EN. Brussel - Praag

Reeds verschillende jaren organiseert het reisbureau GWP’s voor onze school naar verschillende bestemmingen binnen Europa. Uitstekende prijszetting, correcte en snelle contacten, uitgebreid aanbod. Zeker aan te raden.

PC. Eeklo - Barcelona
Wij trokken naar Londen om de artistieke parels van deze stad te verkennen. De samenwerking met Omnia Travel was super goed: scherpe prijzen, prijs kwaliteit, goede communicatie en uitstekende dienstverlening. De vrijheid die je als organisator houdt om het programma te regelen is een absoluut pluspunt.
DT. Asse - Londen

Ik sta erop mijn waardering uit te spreken voor de vlotte afhandeling van onze reis door Omnia Travel. We dachten ons voorschot ad 10.000 € te verliezen in het Squatra failissement, hete was even bang afwachten maar Omnia Travel nam dit volledig op zich! Ik wil u danken voor de aangename leerrijke reis die onze leerlingen hebben meegemaakt

EN. Antwerpen - Griekenland

Omnia organiseert uw schoolreis tot in de puntjes. Alles wordt op voorhand goed en duidelijk besproken, tijdens de reis zijn er dus geen verrassingen meer. Alle reisdocumenten zijn prima in orde. Ook nadien is er nog een goede opvolging, vb. bij de opvolging van de annulatieverzekering.

EVDP. Mechelen - Griekenland

Omnia Travel organiseert al enkele jaren onze Parijsreis. Samen zoeken we naar de beste mogelijkheden om de groep zo veel mogelijk aan te bieden aan democratische prijzen. De organisatie door Onmia Travel verloopt vlekkeloos en alle papieren zijn steeds op tijd en in orde. Een echte aanrader!

MDK. Evergem - Parijs

We werden zeer vriendelijk geholpen bij het opstellen van ons reisprogramma, ik kan alleen maar toevoegen dat alles perfect geregeld was.

RM. Diest - reis Barcelona

Een zeer gevarieerde reis met voor elk wat wils.

PJD. St Niklaas - Italië Rondreis

Alles is vrij goed verlopen volgens plan. Enkel de laatste dag was de chauffeur niet 100 % op de hoogte van ons traject. Doch de chauffeur heeft dit rechtgezet zonder problemen (goede chauffeur!).

DVN. Gent - Rondreis Andalucia

We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Onze trip naar Amsterdam was zeer geslaagd.

DB. Lier - Amsterdam
Alles is goed verlopen. We hebben een fijne Parijsreis gehad. Alleen spijtig dat we de Eiffeltoren niet op konden. Hopelijk lukt het volgend jaar. Tot dan !
EV. Mortsel - Parijs

Omnia Travel organiseert vlot uw reis van begin tot einde . Alle documenten op tijd bezorgd zodat u met een zeker gevoel aan de reis kan beginnen. Ook voor de metrotickets en boekingen van excursies kan u bij Omnia terecht. Bovendien zijn ze te allen tijde vlot aanspreekbaar voor al uw vragen.

MK. Veurne - Parijs
Sterke communicatie met de verantwoordelijke van de school. Vlotte samenwerking betreffende uitwerking van het programma. Documenten keurig en op tijd opgestuurd.
HD. Aalst - Kopenhagen

Net zoals voorgaande jaren deden we beroep voor onze studiereis met de studenten van de KU Leuven, afdeling Gent op Omnia Travel. Het werd een onvergetelijke reis naar Berlijn waarbij alles zeer vlot verliep. En dit alles dankzij de voorbereiding van jullie! Hopelijk tot volgend jaar!

GH. Gent - Berlijn
Ondanks de zeer moeilijke omstandigheden vlak voor het vertrek (gecancelde vluchten en gewijzigde reisroutes ten gevolge van de aanslagen in Brussel) werd onze reis toch nog een fantastische ervaring dankzij de zeer professionele aanpak van Katrien, onze agente bij Omnia Travel. Een verdiende dikke pluim aan Omnia!
CI. Roeselare - Barcelona

Prima organisatie, alles degelijk geregeld, hotels en maaltijden goed tot zeer goed ervaren. Geen klachten van de leerlingen gehoord i.v.m. de accommodaties.

AH. Gent - Polen
Dynamische en goede opvolging van het dossier met iedere keer aanpassingen naar onze wensen. Dit was een toffe Londenreis die goed georganiseerd was en ons enkele grijze haren heeft bespaard.
CE. Anderlecht - Londen

Zeer tevreden over de dienstverlening. Snelle respons op mails en alle documenten waren in orde.

JC. Aalst - Hongarije
Het was fijn samenwerken met Michel. Alles is vlot verlopen – ook ter plaatse fijne opvolging door de mensen daar.
GN. Gent - USA New York

Gids in Venetië gaf iets te gedetailleerde uitleg en was te statisch om de leerlingen 2u te kunnen boeien. Het aantal eenheden bij de wijnproeverij mag beperkter zijn :-).

PJD. St Niklaas - rondreis Italië
Dank zij Omnia Travel was Rome een groot cultureel plezier zonder zorgen.
NV. Diest - Italië

Vlotte service. Zeer klantvriendelijk en goede prijzen voor groepsreizen.

AM. Oostende - New York
We hebben een heel leuke Sicilië reis achter de rug. Alleen het weer zat niet zo mee tijdens 3 van de 6 dagen. Maar dat kan zelf Omnia Travel niet veranderen…
EDC. Brugge - Sicilië

De Italiëreis was gewoon super. De leerlingen waren enthousiast over de reis. Bedankt oprecht voor de begeleiding.

BW. Lokeren - Italië
Ik wens U in ieder geval nogmaals hartelijk te danken voor de uitstekende samenwerking en de enorme inspanningen om voor alles een gepaste oplossing te vinden ( grotere bus, alle toegangen…). Dat kon in geen geval beter !!!
HR. Buggenhout - Milaan

Wij genoten van een zeer geslaagde Amsterdamreis dankzij Omnia Travel. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

PP. Torhout - Amsterdam
Door de aanslagen dachten wij dat onze laatstejaars Griekenlandreis in het water viel. Niets daarvan zei Omnia, ze lieten ons vanuit München vertrekken, zetten prompt en op hun kosten een bus in naar München. De reis zelf verliep schitterend. De hotelkwaliteit was boven onze verwachting. Prima organisatie. Tot de volgende reis !
LVDW. Leopoldsburg - Griekenland

Fijne samenwerking en steeds snelle informatie en mogelijkheden. Heel tevreden!

KT. Gent - Londen
Prima zoals elk jaar.
MD. Laken - Canterbury

De reis naar Berlijn met onze studenten zal zeker komen bij de hoogtepunten van hun opleiding! We bewaren heerlijke herinneringen de bezoeken. Alles verliep vlekkeloos dankzij de prima voorbereiding. En kijken uit naar een volgende keer!

GD. KULeuven - Berlijn
Onze contactpersoon bij Omnia is steeds bereid om verder te helpen en de best mogelijk oplossingen te vinden. Alles is volledig naar wens verlopen!
CV. Vlerick - Utrecht

ONS AANBOD

Op onze website vind je slechts een beperkte keuze aan bestemmingen. Waar je ook heen wil, we brengen je ernaartoe. Buiten hier en daar een richtprijs publiceren we geen prijzen. Dit kan ook niet omdat prijzen volledig afhankelijk zijn van de periode, grootte van de groep, de bestemming, het programma… Wel garanderen we dat je zeer snel een prijsopgave zult krijgen wanneer je een aanvraag doet. Aarzel niet ons te contacteren met je reisplannen, wij helpen je graag.

ONZE VISIE

“Reizen transformeert” (Peter de Wilde, Toerisme Vlaanderen). En gelijk heeft hij. Je krijgt een andere kijk op de wereld, op je medereizigers, op je leerkrachten. Andere culturen gaan voor je open. Je voelt culturen anders aan, je beleeft ze. Vooroordelen smelten weg of worden bevestigd. Het ruimer denken groeit. Wij bij Omnia Travel beseffen ten volle het belang van deze reizen. We bieden je al onze ervaring en staan continu aan je zijde bij de organisatie van deze reizen.

ONZE AANPAK

We laten je meegenieten van onze jarenlange ervaring. We zijn bewust van de grote verantwoordelijkheid die je draagt. We stellen alles in het werk om zeer nauwkeurig te werken. Dat het budget extreem belangrijk is, weten we. We zullen er dan ook steeds naar streven om de kost zo laag mogelijk te houden. Voor, tijdens en na de reis staat het volledige team van Omnia Travel aan je zijde. Dit is geen holle slagzin. De talrijke groepen die op ons een beroep doen, kunnen hiervan getuigen.

Schoolreizen - Niet alleen voor jongeren

OOK VERENIGINGEN KUNNEN BIJ ONS TERECHT …

Naast scholen, universiteiten, hogescholen en groepen van het volwassenen onderwijs doen meer en meer verenigingen buiten de educatieve sector beroep op onze diensten. Onze jarenlange ervaring met groepsreizen en onze goed geselecteerde internationale en nationale partners helpen om samen met jou dé reis uit te werken die echt voldoet aan de verwachtingen en het budget van jouw groep.

ONTMOET ONS TEAM EDUCATIEVE GROEPSREIZEN & SCHOOLREIZEN

Schoolreizen
Schoolreizen
alg.:    +32(0)9 269 90 61
Robbie Verhelle
Robbie VerhelleSchoolreizen
alg.:    +32(0)9 269 90 61
direct: +32(0)9 269 90 72
Katrien Goessaert
Katrien GoessaertSchoolreizen
alg.:    +32(0)9 269 90 61
direct: +32(0)9 269 90 73
Michel Van Lerberghe
Michel Van LerbergheSchoolreizen
alg.:    +32(0)9 269 90 61
direct: +32(0)9 269 90 67