Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Handige tips voor Reisleiders van School- en Studiereizen

Optimaliseer de Reiservaring

Hier zijn enkele coole tips om ervoor te zorgen dat je school- of studiereis soepel verloopt. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen voor studentengroepen heeft ons geleerd dat voorafgaand overleg en duidelijke afspraken met de deelnemers de sleutel zijn tot een geslaagde reis.

Algemene Tips voor de Begeleider

  • Duik in de reisdocumenten die je van Omnia Travel hebt ontvangen en word een pro in de details.
  • Vergeet niet om Omnia Travel je mobiele nummer te geven, zodat we contact met je kunnen opnemen als er onverwachte wijzigingen in het programma optreden.
  • Sla alle belangrijke telefoonnummers op in je telefoon: het noodnummer van Omnia Travel, het school noodnummer, directe lijnen naar de schoolleiding, de nummers van je mede begeleiders, enzovoort.
  • Voor vliegreizen: zorg ervoor dat de namen bij de boekingen bij Omnia Travel exact overeenkomen met de namen op de identiteitskaarten of paspoorten.
  • Controleer of de school- of universiteit verzekering ook je aansprakelijkheid als begeleider dekt (meestal wel, maar het is altijd goed om te dubbelchecken).

Bagage en Documenten

  • Geef je bagage wat persoonlijkheid: bevestig de bagagelabels van Omnia Travel aan je koffers. Dit maakt het eenvoudiger om de bagage van jouw groep te herkennen. In sommige gevallen, zoals bij de Eurostar, is het verplicht om je naam op je bagage te vermelden.
  • Personaliseer je bagage nog meer door een visitekaartje met je naam en mobiel nummer bovenop je kleding te leggen voordat je je koffer sluit. Als je je bagage onverhoopt kwijtraakt, kan men snel contact met je opnemen.
 

Laat het avontuur beginnen!