Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Onze filosofie: hoe kunnen we het u gemakkelijk maken?

Over ons Onze filosofie

Omnia Travel werd in 1973 opgericht onder de naam Agri Reizen. Sinds 1999 maakt het voor 100% deel uit van de KBC Groep. De voorbije decennia is Omnia Travel uitgegroeid tot een ‘full-service’-kantoor, steunend op drie pijlers: de departementen vakantie- en zakenreizen en de afdeling groepsreizen, incentives en congressen. Omnia Travel weet wat reizen inhoudt en kan door haar kennis van de reiswereld, haar netwerk en haar inkoopkracht volledig uitgewerkte programma’s samenstellen aan zeer scherpe prijzen. Daarvoor doet Omnia Travel zowel beroep op haar ervaren en meertalige medewerkers als op een uitgebreide en gesofisticeerde softwareondersteuning waarbij zelfs interface-on-line-communicatie mogelijk is.
Omnia Travel beschikt over 4 verkooppunten: Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven.

Teamwork

Kwaliteit betekent gemak en Omnia Travel maakt het u graag gemakkelijk. Dit op een menselijke, maar evengoed efficiënte manier. Onze medewerkers staan dicht bij u zodat u altijd meteen geholpen wordt.

Deskundigheid

Alle Omnia Travel medewerkers blinken uit in zowel een brede kennis van de reiswereld als een diepgewortelde achtergrond in enkele subdomeinen. Samen vormen ze een hecht team dat elkaar perfect aanvult. Een deskundig antwoord op welke vraag dan ook laat daardoor nooit lang op zich wachten.

Transparantie en efficiëntie

Er zijn prijzen en prijzen. U kunt een reis verkopen voor een bodemprijs en er achteraf allerlei taksen, toeslagen of extra’s bijrekenen. Omnia Travel kiest er al van bij het begin voor bewust en transparant de juiste, all-in prijs te communiceren. De dag van vandaag getuigt dat alleen maar van gezond verstand en zin voor efficiëntie.
Transparantie is een vorm van efficiëntie. Hoe transparanter wij zijn, hoe gemakkelijker voor u. Maar ook in andere processen en procedures zetten we in lijn met onze filosofie volop in op vereenvoudiging. Zo wordt het voor u makkelijker. Bovendien besparen wij u (en onszelf) zo onnodige uitgaven en kunnen wij bijgevolg competitieve tarieven bieden.

One-stop-shopping

Op één plaats alles geregeld en betaald. Hoe gemakkelijk kan het zijn? Dankzij de veelzijdige kennis van de medewerkers en een uitgebreid dienstenpakket kan Omnia Travel aan elke vraag voldoen. One-stop-shopping is een ingesteldheid. We passen het toe zowel bij zaken-, groeps- als vakantiereizen. Want onze filosofie, dat is het u gemakkelijk maken.