Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Verrijk je Studierichting in Briljant Barcelona

Barcelona

Of je nu op pad wilt met aanstaande architecten, sociale werkers, designers, modeontwerpers, culinaire kunstenaars, of reisagenten, Barcelona biedt de perfecte setting voor een op maat gemaakt programma voor jouw studenten.

shutterstock 2156289499 1

Architecten in de Maak

Wat denk je van bezoeken aan vooraanstaande architectenbureaus, overheidsinstanties en organisaties gewijd aan monumentenzorg en stadsplanning? Innovatieve projecten en duurzaamheid staan centraal bij elk van hen. Of verken de wereld van hedendaagse architectuur in Barcelona met een exclusieve rondleiding (4 uur) en ontdek de meest fascinerende creaties.

Sociale Helden

Studenten sociaal werk kunnen organisaties ontmoeten die zich inzetten voor daklozen, prostituees, migrantenjongeren, scholen met programma’s voor straat- en zigeunerkinderen, buurtprojecten en personeelsdiensten van bedrijven. Laat je inspireren en maak een verschil.

Design Avonturiers

Verken designbureaus, ateliers van ontwerpers en ontdek de levendige street art-scene. Neem deel aan creatieve workshops met lokale kunstenaars, bezoek het FAD of Hangar, en ontdek diverse kunstgalerijen. De mogelijkheden voor creatievelingen zijn grenzeloos.

Modefanaten

Duik in de wereld van mode met bezoeken aan de modeafdeling van de Fundación de Arte y Diseño, verken opvallende modeprojecten en bewonder prachtige kostuums achter de schermen van de opera.

Toekomstige Reisexperts

Aankomende reisagenten kunnen de toeristische dienst bezoeken, een kijkje nemen achter de schermen bij hotels en reisbureaus, agrotoerisme ontdekken en in contact komen met medewerkers van musea en evenementenorganisatoren.

Meer Mogelijkheden: Breid je buitenlandse reisprogramma uit met:

  • Een fietstocht gewijd aan street art (3 uur)
  • Bezoeken aan kunstateliers in Poblenou (4 uur)
  • Een rondleiding over Catalaans modernisme (4 uur)
  • Een Gaudí-tour met een Nederlandstalige stadsgids (4 uur)
  • Een stadsspel of citygame
  • Een interactieve wandeling in de voetsporen van bestsellers zoals “De kathedraal van de zee” en “Het parfum”
  • Een gastronomische verkenning van de Catalaanse keuken
  • Een les Spaans of flamenco
  • Een kajaktocht of zeilexcursie onder professionele begeleiding
  • Een barbecue, al dan niet in combinatie met een flamenco-les

Heb je nog andere ideeën of wil je weten wat er binnen jouw budget mogelijk is voor jouw leerlingen? Neem contact met ons op en ons super creatieve team werkt graag een voorstel uit.

Respect: De Sleutel tot een Betekenisvolle Reiservaring

Over jouw bestemming: Een belangrijk aspect van reizen is het respecteren van het gastland en het cultiveren van begrip voor de lokale cultuur. Hoe meer je jezelf openstelt voor de gebruiken, tradities en levenswijze van de bewoners, hoe rijker en diepgaander jouw reiservaring zal zijn. Respecteer plaatselijke kledingvoorschriften, vooral in heilige plaatsen zoals tempels, kerken en moskeeën. Maak geen foto’s van mensen zonder hen eerst vriendelijk te vragen om toestemming. Houd je aan de aangegeven wandelpaden, vermijd zwerfvuil en gebruik drinkwater verstandig.

Daarnaast is het belangrijk om de rust van je medereizigers in de hotels te respecteren. Laat een positieve indruk achter, niet alleen van jezelf, maar ook van jouw groep, en draag bij aan een respectvolle en verrijkende reiservaring voor iedereen.

Waarom je schoolreis boeken bij Omnia Travel?

Als je Omnia Travel kiest als partner bij de organisatie van jouw reisproject, zorgen we samen met jou voor een succesvolle organisatie van een boeiende, leerrijke en veilige schoolreis.

Expertise en Ervaring

Met kennis van de bestemmingen, en een decennialange ervaring in de organisatie van educatieve reizen, stellen we samen met jou een educatieve en leuke reis samen.

Logistieke Ondersteuning

Wij regelen alle aspecten van de complexe organisatie van educatieve reizen: vervoer, accommodatie, uitstapjes, maaltijden, verzekeringen en administratie voor aan- en verkoop.

Veiligheid en Zekerheid

Veiligheid staat voorop. Als partner van KBC is Omnia Travel een betrouwbaar en solide bedrijf dat alleen met goed geselecteerde leveranciers werkt. Ons team begrijpt de verantwoordelijkheid van scholen/universiteiten jegens studenten en ouders.

Onderwijskundige Waarde

Een schoolreis moet niet alleen leuk en bevorderlijk zijn voor de groepsgeest, maar ook educatief waardevol. De reis geeft de deelnemers de kans om buiten de schoolomgeving, maar aansluitend bij het leerproces, samen nieuwe culturen, geschiedenis, kunst, actualiteit en wetenschap te ontdekken.

Omnia Logo

Algemene informatie
Specifieke informatie over uw schoolreis
Datum

(TIP: de 2 weken voor de paasvakantie zijn bijzonder in trek voor studie- en schoolreizen en GWP’s. Indien jullie deze periode kunnen vermijden, maken jullie meer kans op betere prijzen en krijgen jullie een grotere keuze aan accommodatie.)Vervoer - verblijf - verzekeringen
Overige informatie