Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Schoolreis Amsterdam & Beyond

Schoolreis naar Amsterdam

Amsterdam: dichtbij, maar door velen niet echt gekend. Met zijn mooie patriciërshuizen langs de Prinsen-, de Keizers- en de Herengracht getuigt deze stad van een gouden 17de eeuw. Ook vandaag is Amsterdam een stad die bruist, dag en nacht. Willen jullie een combinatiereis van De Haag, Utrecht, Otterlo, Eindhoven… bijvoorbeeld in het teken van Design? Ook daar kunnen wij jullie helpen.

Foto water in Amsterdam
Dag 1 | Amsterdam

Vertrek in de vroege morgen en aankomst in Amsterdam rond lunchtijd. Ontdek Amsterdam als een local met een fietstocht langs de grachten, verken de Jordaan Wijk en geniet van de prachtige parken. ’s Avonds gaan jullie de stad vanaf de grachten verkennen tijdens een boottocht.

Vandaag kunnen jullie kiezen uit talloze bezienswaardigheden, zoals het Museumplein met het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum voor Moderne Kunst en het vernieuwde Rijksmuseum. Of breng een bezoek aan het Anne Frank Huis voor een indrukwekkende historische ervaring. Verder kun je langs de grachten slenteren, winkelen in sfeervolle straten, genieten op een terrasje en ’s avonds kunnen we een theatervoorstelling, concert of afscheidsdiner regelen.

Op de terugweg naar België raden we aan om het prachtige Kröller-Müller Museum in Otterlo te bezoeken. Hier vind je een unieke collectie van Van Gogh en kun je wandelen in de beeldentuin.

  • Advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring bij het opstellen van jullie programma
  • Onze werkings- en reservatiekosten
  • 24/7 telefonische bijstand in geval van nood onderweg
  • Garantiefonds Reizen = jullie garantie dat bij financieel onvermogen van de organisator de betaalde gelden niet verloren gaan
  • De btw en lokale taksen gekend op het ogenblik van opmaak van de offerte
  • Advies bij het samenstellen van jullie programma en het in orde brengen van reservaties voor musea, excursies, musicals, theater …
  • Documentatie voor alle deelnemers (zolang de voorraad strekt)
  • Diensten na verkoop

De meeste hotels vragen ter plaatse een waarborg. Meestal volstaat een kredietkaart. Indien er geen schade werd berokkend, krijg je die waarborg bij vertrek terug.

Extra BTW en taksen die niet gekend zijn op het moment van boeking zijn uiteraard niet inbegrepen in de prijzen die wij jullie bezorgen.

Laat ons steeds tijdig weten of er reizigers zijn aan wie extra aandacht moet worden gegeven, bijvoorbeeld specifieke maaltijden, rolstoel…

Sluit steeds een annulerings- en bijstandsverzekering af. Samen met KBC verzekeringen stelden wij een uitgebreide verzekering samen aan zeer voordelig tarief: 1,9 EUR per reisdag per persoon.

Zorg er steeds voor dat leerlingen die geen Belgische nationaliteit hebben zich bij hun Ambassade bevragen omtrent visaverplichtingen om naar Amsterdam te reize

Wij raden jullie ten zeerste aan om voor de ganse groep steeds een annulerings- en bijstandsverzekering af te sluiten.

Vraag ons de voorwaarden van onze zeer prijsgunstige verzekeringpolis speciaal opgemaakt voor school- en jongerengroepen.

Dit is slechts een voorbeeldprogramma. Graag passen wij dit aan volgens jullie wensen.

Respect: De Sleutel tot een Betekenisvolle Reiservaring

Over jouw bestemming: Een belangrijk aspect van reizen is het respecteren van het gastland en het cultiveren van begrip voor de lokale cultuur. Hoe meer je jezelf openstelt voor de gebruiken, tradities en levenswijze van de bewoners, hoe rijker en diepgaander jouw reiservaring zal zijn. Respecteer plaatselijke kledingvoorschriften, vooral in heilige plaatsen zoals tempels, kerken en moskeeën. Maak geen foto’s van mensen zonder hen eerst vriendelijk te vragen om toestemming. Houd je aan de aangegeven wandelpaden, vermijd zwerfvuil en gebruik drinkwater verstandig.

Daarnaast is het belangrijk om de rust van je medereizigers in de hotels te respecteren. Laat een positieve indruk achter, niet alleen van jezelf, maar ook van jouw groep, en draag bij aan een respectvolle en verrijkende reiservaring voor iedereen.

Waarom je schoolreis boeken bij Omnia Travel?

Als je Omnia Travel kiest als partner bij de organisatie van jouw reisproject, zorgen we samen met jou voor een succesvolle organisatie van een boeiende, leerrijke en veilige schoolreis.

Expertise en Ervaring

Met kennis van de bestemmingen, en een decennialange ervaring in de organisatie van educatieve reizen, stellen we samen met jou een educatieve en leuke reis samen.

Logistieke Ondersteuning

Wij regelen alle aspecten van de complexe organisatie van educatieve reizen: vervoer, accommodatie, uitstapjes, maaltijden, verzekeringen en administratie voor aan- en verkoop.

Veiligheid en Zekerheid

Veiligheid staat voorop. Als partner van KBC is Omnia Travel een betrouwbaar en solide bedrijf dat alleen met goed geselecteerde leveranciers werkt. Ons team begrijpt de verantwoordelijkheid van scholen/universiteiten jegens studenten en ouders.

Onderwijskundige Waarde

Een schoolreis moet niet alleen leuk en bevorderlijk zijn voor de groepsgeest, maar ook educatief waardevol. De reis geeft de deelnemers de kans om buiten de schoolomgeving, maar aansluitend bij het leerproces, samen nieuwe culturen, geschiedenis, kunst, actualiteit en wetenschap te ontdekken.

Omnia Logo

Algemene informatie
Specifieke informatie over uw schoolreis
Datum

(TIP: de 2 weken voor de paasvakantie zijn bijzonder in trek voor studie- en schoolreizen en GWP’s. Indien jullie deze periode kunnen vermijden, maken jullie meer kans op betere prijzen en krijgen jullie een grotere keuze aan accommodatie.)Vervoer - verblijf - verzekeringen
Overige informatie