//Tuinreizen – U houdt van groen? – Reis met ons mee!
Tuinreizen – U houdt van groen? – Reis met ons mee!2018-12-11T10:23:07+00:00

Een tuinbezoek is een reis door de wondere wereld van kleuren en geuren, van vormgeving en combinatie, van creativiteit en deskundigheid.

Tuinreizen is een inspirerende ervaring waar ook uw tuin goed bij zal varen.

De nieuwe brochure ‘Tuinreizen 2019’ komt op woensdag 19 december online.

Bekijk de brochure Tuinreizen 2018
Boek nu uw Tuinreis of bekijk ons volledig aanbod 2018
Tuinreizen - Landelijke Gilden

Omnia Travel zet de jaarlijkse traditie verder en nodigt u, in samenwerking met Landelijke Gilden, opnieuw uit voor klassieke en nieuwe tuinontdekkingen. Naast prachtige tuinen, onontdekte natuurplekjes en mooie landschappen, komen cultuur en gastronomie vaak om het hoekje kijken en maken van elke bestemming een unieke beleving.

Engelandspecialist Paul Janssen gaat opnieuw naar de Cotswolds. De tuin van Prins Charles verrijkt dit programma. Ook de tuinreis naar Kent steekt hij in een ander kleedje. Groenjournalist Marc Verachtert geeft een nieuwe invulling aan Toscane.

Portugal en ons eigen Vlaams-Brabant staan voor het eerst in het aanbod en vallen ook onder Marc zijn hoede. Tuin- en cultuurliefhebbers hangen aan zijn lippen; Paul Geerts neemt u mee naar Parijs, Venetiƫ en Dordogne. Jean Vanhoof brengt een aangepaste versie van zijn boeiende reizen naar Siciliƫ en Ierland. En als enige dame in het begeleidersgezelschap zal Anne Vandenborre het nieuwe Praag en de Alpentuinen van Zuid-Beieren voor u uit de doeken doen.

Welkom in onze boeiende wereld van kleuren, geuren en smaken, creativiteit en ervaring.

Logo CO2 NeutraalOmnia Travel engageert zich om de CO2-uitstoot van uw vlucht of busreis te compenseren. Voor elke vlucht of busreis wordt een bedrag overgemaakt aan onze partner CO2logic. Zij gebruiken uw bijdrage om er een sociaal- en milieuproject mee te financieren.

Onze Tuinreizen zijn ook beschikbaar voor verenigingen.

Welkom op onze website