Een tuinbezoek is een reis door de wondere wereld van kleuren en geuren, van vormgeving en combinatie, van creativiteit en deskundigheid.

Bekijk de brochure Tuinreizen 2020
Boek nu uw Tuinreis of bekijk ons volledig aanbod 2020

Tuinreizen is een inspirerende ervaring waar ook uw tuin goed bij zal varen.

Het tuinreisseizoen 2020 zit er op.

Tuinreizen - Landelijke Gilden

Ook dit jaar biedt Omnia Travel – in samenwerking met Landelijke Gilden – speciale tuinreizen aan met een bijzondere insteek en met ‘originele inspiratie’ voor uw tuin. Zoals steeds komen deze reizen tegemoet aan de wensen van de echte tuinliefhebber. Maar ook wie tuin, cultuur en lekker eten graag met elkaar combineert, kan in dit aanbod zijn of haar gading vinden.
Onze deskundige reisleiders staan garant voor een toegevoegde waarde aan de bezoeken en ontdekkingen tijdens de reisbeleving.

Zij zijn planten- en natuurdeskundigen, en leggen elk hun eigen focus waardoor uw reis een groter ecologisch, cultureel of natuur belevend gehalte geniet. Soms worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft, vaak met en na ingrijpen van de mens, nog mooier gemaakt. Combineer dit met een gezellige sfeer en uw deelname aan een tuinreis is vanzelfsprekend.
We wensen u alvast intense tuin-ontdekkingen en onvergetelijke belevenissen!

Logo CO2 NeutraalOmnia Travel engageert zich om de CO2-uitstoot van uw vlucht of busreis te compenseren. Voor elke vlucht of busreis wordt een bedrag overgemaakt aan onze partner CO2logic. Zij gebruiken uw bijdrage om er een sociaal- en milieuproject mee te financieren.

Onze Tuinreizen zijn ook beschikbaar voor verenigingen.