Welkom op onze website

//Teambuilding & Evenementen
Teambuilding & Evenementen 2017-05-22T15:24:31+00:00

Wij regelen ook uw bedrijfsevenementen, teambuildings, excursies, dinner cruises, avondactiviteiten,… zowel voor bedrijven als voor verenigingen of groepen uit binnen- en buitenland.

Focus Flanders

Focus Flanders is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen in eigen land en biedt zowel ééndagsreizen als meerdaagse reizen aan. Wij bieden totaal concepten als maatwerk aan voor originele bedrijfsuitstappen, teambuilding activiteiten, leuke dagtrips voor verenigingen of groepsreizen in familie verband.

Focus Flanders

Vaste waarden in ons aanbod

Teambuilding

Focus Flanders Teambuilding

Niets beter om een goede teamspirit te creëren. Op uw vraag werkt Focus Flanders een originele en onvergetelijke teambuilding activiteit uit.

Evenementen

Focus Flanders Evenementen

Eén dag of een meerdaags event organiseren? Ook hier kent Focus Flanders de kneepjes van het vak. Onder het motto “het nuttige aan het aangename koppelen” werkt Focus Flanders een evenement uit op uw maat.

Ludieke avondprogramma’s

Focus Flanders Ludieke avondprogramma’s

Uw klanten of medewerkers één van Vlaanderens steden op een ludieke en daarenboven gastronomische wijze laten ontdekken … Een betere combinatie is er niet! Verwen uw klanten of medewerkers op een originele manier en vraag een offerte op maat aan.

Excursies

Focus Flanders Excursies

Laat u onderdompelen en verrassen door al hetgeen onze steden te bieden hebben. Horen, zien, ruiken, proeven,… kortom elk zintuig komt aan bod!

Focus Flanders dé evenement specialist van Omnia Travel

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan bij Focus Flanders