Opgelet
de Fagradalsfjall staat op uitbarsten en dit kan een impact hebben op al het vliegverkeer in Europa.

Tuinreizen

Ontdek de mooiste tuinen met Omnia Travel

Ontdek de mooiste tuinen met Omnia Travel

Ervaar de betoverende wereld van tuinreizen met Omnia Travel. In samenwerking met Landelijke Gilden leiden wij al meer dan 20 jaar groepen naar de meest prachtige tuinen van België en Europa. Laat je onderdompelen in deze unieke ervaring en geniet van de weelde die de natuur te bieden heeft. Onze ervaren tuinreisbegeleiders voegen een extra dimensie toe aan elke tuinreis. Reis met ons mee en ontdek de natuur op haar best! 

Contacteer ons vrijblijvend via mail op tuinreizen@omniatravel.be

Loading ...

Brochures

Reisvoorwaarden

Onder de nieuwe reiswet geniet je, naast een maximale service, van een nog betere bescherming bij de reservatie van een groepsreis. In het kader daarvan moet je je bij reservatie akkoord verklaren met de precontractuele informatie (reisprogramma volgens brochure) en enkele documenten die je informeren over jouw bescherming. Dat zijn de Algemene en Bijzondere Reisvoorwaarden van Omnia Travel, het Standaardinformatieformulier en de KBC Verzekeringspolis Omnia Travel en IPID Fiche (voor afreizen tot en met 31 december 2024) of VAB Verzekeringspolis en de IPID-fiche VAB reisverzekering (voor afreizen vanaf 1 januari 2025) (indien voor jouw reis van toepassing).

 

Na jouw akkoord, in de laatste stap van het boekingsproces, kun je jouw reservatie bevestigen.

 

Wil je meer informatie? Contacteer dan onze collega’s via tuinreizen@omniatravel.be

Ook dit jaar biedt Omnia Travel – in samenwerking met Landelijke Gilden – tuinreizen aan met een bijzondere insteek en met ‘originele inspiratie’ voor je tuin. Onze deskundige reisleiders hebben een passie voor groen en een eigen specialisatie. Elk van hen legt een eigen focus op de reis waardoor die een groter ecologisch, cultureel of natuurbelevend gehalte geniet. Vaak worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft. In combinatie met een gezellige reissfeer, wordt dit een ideaal recept. We wensen u alvast intense tuin-ontdekkingen en onvergetelijke belevenissen!

Zij zijn planten- en natuurdeskundigen, en leggen elk hun eigen focus waardoor uw reis een groter ecologisch, cultureel of natuur belevend gehalte geniet. Soms worden de smaakpapillen nog eens extra gestimuleerd met een originele proeverij. Ons aanbod staat synoniem voor genieten van al het bijzondere dat de natuur te bieden heeft, vaak met en na ingrijpen van de mens, nog mooier gemaakt. Combineer dit met een gezellige sfeer en uw deelname aan een tuinreis is vanzelfsprekend.
We wensen u alvast intense tuin-ontdekkingen en onvergetelijke belevenissen!

Omnia Logo

Kies uw brochure