//Online reserveren voor bedrijven
Online reserveren voor bedrijven2018-01-16T12:21:24+00:00

Zakenreizen worden efficiënt, snel en goedkoop online geboekt.

Omnia Travel maakt het u nóg gemakkelijker!
Elke dag opnieuw stellen wij ons de vraag hoe wij het boeken van zakenreizen nog gemakkelijker kunnen maken. In deze context stellen wij dan ook met veel trots “railbook” voor. Boek of wijzig in een mum van tijd treinen via deze zeer gebruiksvriendelijke online booking tool. Dit alles aan een zeer competitieve service fee en daarenboven speelt Omnia Travel in real time achter de schermen mee. De perfecte combinatie toch?! Wenst u meer informatie over deze service?
Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Overzichtelijk, efficiënt en kostenbesparend

Indien u uw zakenreizen zelf regelt, dan kost uw zoektocht​ naar de goedkoopste opties u vaak veel tijd en geld. U wilt namelijk prijzen van verschillende leveranciers vergelijken: die van een reisagent, die op het internet of die van de rechtstreekse leverancier. Het verspreiden van de diensten over verschillende partners zorgt maar al te vaak voor een zwakke rapportering van de geboekte reizen. Dit gaat eveneens vaak gepaard met veel te hoge reiskosten.

Herkent u deze situatie, dan is CYTRIC dé oplossing.

Met CYTRIC worden uw zakenreizen efficiënt, snel en goedkoop online geboekt. De Cytric-technologie, die door het Duitse technologiebedrijf i:Fao ontwikkeld werd, wordt door Omnia Travel in haar online boekingsplatform voor bedrijven gebruikt.

DE VOORDELEN VAN CYTRIC – Dé online boekingstool voor bedrijven

  • Overzichtelijk
  • Gebruiksvriendelijk voor iedereen
  • Kostenbesparend door het totale aanbod
  • Management tool: meten is weten!
  • CYTRIC mobile app voor iPhone, Blackberry, Windows Phone en Android

  • Modulair opgebouwd: pre-trip en past-trip

Uw reisbudget wordt bepaald door uw reisbeleid

Hoe kan een bedrijf haar reiskosten beter beheren? De oplossing is CYTRIC, een systeem waarin alle processen van begin tot einde volledig onder controle gehouden kunnen worden door de travel manager. Het travel manager dashboard​ geeft een overzicht van alle geboekte reizen in real time. Daarnaast rapporteert het systeem over het reisbeleid en geeft het een overzicht van het aantal boekingen per categorie of leverancier.

Het CYTRIC travel arranger dashboard ​is een handig hulpmiddel bij het boeken van reizen. De Dynaweb-technologie​ geeft toegang tot alle verschillende kanalen om zowel lijnvluchten, 72 low cost airlines & charters (o.a. Ryanair, Wizzair, Easyjet, TUI fly), webfares (o.a. Vueling, Aer Lingus), huurwagens, hotels (HRS, hotelketens & booking.com) als treinen (TGV, Thalys, Eurostar, ICE) te boeken. Bij elke boeking wordt er eerst nagegaan of deze aan het opgestelde reisbeleid beantwoordt.

De gesofisticeerde prijsmodule geeft steeds een volledig beeld van de verschillende mogelijkheden zodat u steeds voor de best mogelijk prijsoptie kunt kiezen.

Omnia Travel is online gekoppeld aan het CYTRIC-platform en speelt dus in real time mee in het volledig boekingsproces. Zo kan de reiziger bellen met een Omnia Travel Business Travel Consultant, wijzigingen aanvragen en die onmiddellijk in het CYTRIC-portaal terugvinden.

CYTRIC biedt daarnaast nog een aantal extra opties:

  • “CYTRIC” Mobile App: ​De reiziger blijft continu in contact met CYTRIC. Hij/zij krijgt bij elke boeking een pushbericht binnen, kan informatie opvragen en online inchecken. Dankzij het persoonlijke CYTRIC-portaal kan de reiziger op elk moment wijzigingen doorvoeren aan reservaties.

  • “CYTRIC” Expense: Deze module ​verzamelt alle bijkomende reiskosten. De klant krijgt hierdoor een volledig overzicht van de kostenrapportering.

Dankzij CYTRIC kan uw reisdienst veel optimaler functioneren. De Travel Manager kan het reisbeleid niet enkel bepalen, maar ook beheren en controloren.

CYTRIC garandeert de laagste prijzen, het beste aanbod en belangrijke besparingen op het vlak van tijd en budget. In dit systeem kan eindelijk een reisbeleid geïmplementeerd, gecontroleerd en gerapporteerd worden.

Indien u via Omnia Travel het CYTRIC-systeem implementeert, boekt u al uw zakenreizen gemakkelijker, overzichtelijker en goedkoper. Met CYTRIC krijgt u volledige controle over het boekingsproces van zakenreizen binnen uw bedrijf.

CYTRIC geeft u reisvoorstellen aan de voordeligste tarieven: vluchten, hotels, huurauto’s en zelfs treintickets. De Dynaweb-technologie verbindt de reserveratiesystemen van meer dan 70 low cost airlines, 100.000 hotels, diverse autoverhuurmaatschappijen en zelfs treinproducten van TGV, Thalys, Eurostar, ICE… kunnen in CYTRIC geboekt worden

Indien uw bedrijf reeds rechtstreeks contracten met leveranciers heeft, dan worden de tarieven allemaal correct in uw persoonlijk CYTRIC-profiel ingegeven.

CYTRIC implementeert uw reisbeleid tot in het kleinste detail en dat werkt gegarandeerd kostenverlagend.

Contacteer ons

Omnia Travel - Online boeken voor bedrijven - Cytric

Zakenreizen - Reisbudget

Welkom op onze website