Welkom op onze website

//Online reserveren voor bedrijven
Online reserveren voor bedrijven 2017-05-22T11:26:37+00:00

Zakenreizen worden efficiënt, snel en goedkoop online gekocht.

Omnia Travel maakt het u nóg gemakkelijker!
Elke dag opnieuw stellen wij ons de vraag hoe wij het boeken van zakenreizen nog gemakkelijker kunnen maken. In deze context stellen wij dan ook met veel trots “railbook” voor. Boek of wijzig in een mum van tijd treinen via deze zeer gebruiksvriendelijke online booking tool. Dit alles aan een zeer competitieve service fee en daarenboven speelt Omnia Travel in real time achter de schermen mee. De perfecte combinatie toch?! Wenst u meer informatie over deze service?
Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Overzichtelijk, efficiënt en kostenbesparend

Als u uw zakenreizen zelf organiseert, kost uw zoektocht​ naar de goedkoopste zakenreis, deels bij de reisagent, deels op het internet en deels rechtstreeks bij leveranciers u veel tijd, stress en geld. Omdat er geen volledige rapportering mogelijk is, klaagt uw Travel Manager over zwakke rapportering van de geboekte reizen. De Aankoopdirecteur zit met de handen in het haar door de hoge reiskosten en wil daar verbetering zien.

Als u deze situatie herkent, is er plaats voor CYTRIC.

Met CYTRIC worden uw zakenreizen efficiënt, snel en goedkoop online gekocht. Wij maken hiervoor gebruik van de Cytric-technologie van i:Fao, een Duits bedrijf dat speciaal voor Siemens deze online booking tool heeft uitgewerkt!

DE VOORDELEN VAN CYTRIC – Online boeking tool voor bedrijven

  • Overzichtelijk
  • Gebruiksvriendelijk voor iedereen
  • Kostenbesparend door het totale aanbod
  • Management tool: meten is weten!
  • CYTRIC mobile app voor iPhone, Blackberry en Android
  • Modulair opgebouwd: pre-trip en past-trip

Reisbeleid bepaalt uw reisbudget

Hoe kan een bedrijf die reiskosten beter beheren? De oplossing is CYTRIC, het online reisportaal van i:Fao. CYTRIC geeft de travel manager de mogelijkheid om op één systeem alle processen van bij het begin tot het einde onder controle te houden. Het travel manager dashboard​ geeft een overzicht van alle geboekte reizen in real time. CYTRIC geeft de travel manager rapporten over out-of-policy en over het aantal boekingen per luchtvaartmaatschappij / hotel / autoverhuurmaatschappij.

Het CYTRIC travel arranger dashboard ​is een handig hulpmiddel bij het boeken van de reizen. De Dynaweb technologie​ geeft toegang tot alle verschillende kanalen om zowel lijnvluchten, 72 low cost airlines & charters (waaronder Ryanair, Wizzair, Easyjet, Jetairfly), webfares (oa. Vueling, Aer Lingus), huurwagens, hotels (HRS, hotels ketens & booking.com) als treinen (TGV, Thalys, Eurostar, ICE) te boeken. Elke boeking wordt steeds getoetst aan het, door het bedrijf, opgestelde reisbeleid.

Dankzij de zeer gesofisticeerde prijsmodule wordt steeds een volledig beeld gegeven van de verschillende mogelijkheden en combinaties zodat steeds de best mogelijk prijsoptie wordt voorgesteld.

Omnia Travel is online gekoppeld aan CYTRIC en speelt dus in real time mee in het volledig boekingsproces. Zo kan de reiziger bellen met de Business Travel Consultant, wijzigingen vragen en dat onmiddellijk zien in zijn CYTRIC portaal.

CYTRIC biedt daarnaast de mogelijkheid om een aantal extra opties toe te voegen:

  • “CYTRIC” Mobile App: ​De reiziger blijft voortdurend in contact met “CYTRIC”. Hij / zij krijgt bij elke boeking een pushbericht binnen, kan informatie opvragen en online inchecken. Het persoonlijk “CYTRIC” portaal laat de reiziger toe op elk moment wijzigingen door te voeren aan zijn reservatie(s).
  • “CYTRIC” Expense: Deze module ​verzamelt alle bijkomende reiskosten. Bijgevolg krijgt de klant een volledig overzicht van de kostenrapportering.

Dankzij CYTRIC kan uw reisdienst veel optimaler functioneren. De Travel Manager kan het reisbeleid niet enkel bepalen, maar ook beheren en zelfs beheersen.

CYTRIC garandeert de laagste prijszetting, de beste offers, belangrijke besparingen zowel in budget als in tijd. Eindelijk kan een reisbeleid geïmplementeerd, gecontroleerd en gerapporteerd worden.

Bij Omnia Travel biedt men u CYTRIC aan, uw online booking tool voor zakenreizen. Met CYTRIC boekt u al uw zakenreizen gemakkelijker, overzichtelijker en goedkoper. Met CYTRIC krijgt u volledige controle over het boekingsproces van zakenreizen binnen uw organisatie.

CYTRIC geeft u reisvoorstellen met de voordeligste vluchten, hotels en huurauto’s, tot zelfs treintickets. De Dynaweb technologie combineert de reserveringssystemen van meer dan 70 low cost airlines, van meer dan 100.000 hotels, met diverse autoverhuurmaatschappijen en zelfs met treinproducten, zoals TGV, Thalys, Eurostar, ICE,…

Heeft uw bedrijf rechtstreeks contracten met leveranciers, airlines, hotels, autoverhuurmaatschappijen of rail partners, dan wordt dat allemaal correct in uw persoonlijk CYTRIC profiel ingebracht en toegepast bij de prijszetting.

CYTRIC implementeert uw travel policy tot in het kleinste detail en dat werkt gegarandeerd kostenverlagend.

Contacteer ons

Omnia Travel - Online boeken voor bedrijven - Cytric

Zakenreizen - Reisbudget