Dag 1
Vertrek ‘s ochtends op de met jullie afgesproken plaats. Aankomst in de late voormiddag aan het Louvre. Vrij bezoek aan het Louvre gevolgd door een picknick in le Jardin des Tuileries. In de namiddag te voet over les Champs-Elysées tot aan Arc de Triomphe. Van daaruit met de metro (Charles de Gaulle – Etoile) naar Trocadéro. Te voet tot aan de Eiffeltoren. Vrij avondmaal. ‘s Avonds boottocht op de Seine met les Bateaux Mouches. Overnachting in Parijs.

Dag 2
Na het ontbijt brengen jullie een bezoek aan de buurt Montmartre met zijn schitterende Basilique de Sacré-Coeur. Te voet naar het gezellige pleintje Place du Tertre waar schilders, portrettekenaars en silhouetknippers aan het werk zijn. Middagmaal bij self-service restaurant Flunch Caulaincourt. In de namiddag met de metro (Place de Clichy) naar Tour Montparnasse. Vanop de toren krijg je een mooi uitzicht over Parijs.

De mogelijkheden voor bezoeken en excursies in en rond Parijs zijn onuitputtelijk.
Een dagje Versailles loont beslist de moeite. Parijs ontdekken op de fiets, een theatervoorstelling, een show… Wij helpen jullie graag bij de opmaak van een programma.
Vergeet ook de minder bekende plaatsen niet: bv. de grote moskee in de Quartier Latin, het “Cimetière de Passy” waar o.a. Édouard Manet, Claude Debussy en Fernandel rusten, “Drouot”, het bekendste veilinghuis van Parijs in het 9de arrondisement…

Steeds inbegrepen in de prijs die wij voor jullie zullen opmaken

 • Advies bij het opstellen van het programma

 • Onze werkings- en reservatiekosten

 • 24/7 telefonische bijstand in geval van nood

 • Garantiefonds Reizen = jullie garantie dat bij financieel onvermogen van de organisator de betaalde gelden niet verloren gaan

 • De btw en lokale taksen gekend op het ogenblik van opmaak van de offerte

 • Advies bij het samenstellen van jullie programma en het in orde brengen van reservaties voor musea, excursies, musicals, theater …

 • Documentatie voor alle deelnemers (zolang de voorraad strekt)

 • Diensten na verkoop

Hou hier rekening mee bij de opmaak van het programma

 • Laat ons tijdig weten of er reizigers zijn aan wie extra aandacht moet worden gegeven teneinde ook voor hen de reis vlot te laten verlopen: aangepaste maaltijden, aangepaste kamer, toegankelijkheid met rolstoel…

 • Heel wat hotels vragen om ter plaatse bij aankomst een waarborg te betalen of een kredietkaart te geven. Als er geen schade wordt berokkend, krijg je die waarborg terug bij vertrek.

 • We raden jullie ten zeerste aan een annulering- en bijstandsverzekering af te sluiten. Als de volledige groep kiest voor een verzekering en de reissom is lager dan 620 EUR dan hebben we voor jullie samen met KBC Verzekeringen een zeer gunstige formule uitgewerkt aan 1,9 EUR per dag per deelnemer.

 • Voor busreizen moeten onze chauffeurs zich houden aan de regels omtrent de rij- en rusttijden.

 • Reizigers die niet van de Belgische nationaliteit zijn, dienen zich tijdig te informeren bij hun ambassade omtrent de voorwaarden die voor hen gelden om naar het betreffende land te reizen.

Wij raden jullie ten zeerste aan om voor de ganse groep steeds een annulerings- en bijstandsverzekering af te sluiten.
Vraag ons de voorwaarden van onze zeer prijsgunstige verzekeringpolis speciaal opgemaakt voor school- en jongerengroepen.

Dit is slechts een voorbeeldprogramma. Graag passen wij dit aan volgens jullie wensen.

Interesse in deze schoolreis naar Parijs of een andere buitenlandse reis als
schoolreis, GWP, studiereis, werkweek…?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan