//Rondreis West-Canada langs 6 nationale parken

Rondreis West-Canada langs 6 nationale parken

Rondreis West-Canada langs 6 nationale parken (15 dagen – 14 nachten).
West-Canada is gekend en geliefd voor haar prachtige natuur, hoge bergtoppen, stille fjorden en ijsblauwe meren. De Canadese Rocky Mountains hebben een belangrijk aandeel in deze natuurpracht. De spectaculaire bergketen strekt zich uit over de provincies Alberta en British Columbia. Tijdens een 15-daagse fly & drive ontdekt u zelfstandig de parels van deze 2 provincies. U komt onderweg voorbij of overnacht in maar liefst 6 nationale parken. Het begin- en eindpunt van de rondreis ligt in Vancouver. Aarzel niet en laat u betoveren door de natuurpracht!

Vanaf 1.550 EUR per persoon (15d/14n)

Reisprogramma

Aankomst op de luchthaven en ophalen van uw huurwagen. Rit naar het hotel en check-in.

Volledige dag in Vancouver. Breng o.a. een bezoek aan Stanley Park, de Capilano Suspension Bridge, het Museum of Vancouver en Queen Elisabeth Park.

Via de Sea-to-Sky Highway rijdt u van Vancouver naar Whistler. De snelweg brengt u langs indrukwekkende landschappen noordwaarts. Hou onderweg zeker halt aan de prachtige Shannon Falls. Of neem de Sea-to-Sky Gondola voor een adembenemend uitzicht.

Vandaag moet u vroeg uit de veren. De rondreis gaat verder naar Clearwater, aan de rand van Wells Gray Provincial Park. Het park is vooral gekend voor de vele watervallen.

Van Clearwater reist u verder naar Jasper National Park, in de provincie Alberta. Via de Yellowhead Highway rijdt u het park binnen. Net voorbij de grens geniet u van een prachtig zicht op de imposante Mount Robson. Die is met 3.954 m de hoogste berg van de Canadian Rockies.

U geniet van een volledige dag in Jasper National Park. Verken de prachtige omgeving, maak een boottocht op Maligne Lake of vaar met een kano de Sunwapta River af.

De rondreis gaat verder zuidwaarts via de Icefields Parkway. De scenische bergroute verbindt Jasper en Banff National Park. Onderweg zijn er talloze bezienswaardigheden waar u even halt kunt houden. Zo rijdt u o.a. voorbij de Athabasca en Sunwapta Falls, de Glacier Skywalk, het Columbia Icefield en Lake Louise.

Vandaag geniet u van een dag midden in de prachtige natuur. Neem een gondel naar de top van Sulphur Mountain voor een adembenemend uitzicht (ticket inbegrepen). Bezoek Lake Minnewanka en ga voor pure ontspanning in de Banff Upper Hot Springs. Of ontdek het nabijgelegen Kootenay National Park.

Uw reisweg van vandaag loopt langs Yoho National Park en door Glacier National Park met de vele hoge bergtoppen. Meer dan de helft van de oppervlakte van het park ligt hoger dan 2.000 m. Verder langs Mount Revelstoke National Park en Shuswap Lake naar de Okanagan Valley. De vallei staat bekend om haar rijkdom aan fruit- en wijngaarden.

Ontdek de prachtige Okanagan Valley. Rij langs de vele meren en breng een bezoek aan een wijnkelder of lokale fruitteler.

Via E.C. Manning Provincial Park gaat uw rondreis verder naar Harrison Hot Springs. Het stadje aan de oevers van Harrison Lake wordt druk bezocht voor haar warmwaterbronnen. Het is eveneens een populaire uitvalsbasis voor een bezoek aan Sasquatch Provincial Park.

Van Harrison Hot Springs rijdt u naar Tsawwassen. Daar scheept u in op de ferry naar Swartz Bay op Vancouver Island. Na aankomst gaat het verder zuidwaarts naar Victoria.

Volledige dag verkenning van de ‘City of Gardens’. Van de talloze parken en tuinen is het 75 ha grote Beacon Hill Park het belangrijkste. Breng ook een bezoek aan de Butchart Gardens, Craigdarroch Castle, de St. Andrew’s Cathedral en het Royal British Columbia Museum.

Vandaag stapt u opnieuw op de ferry. Die brengt u van Nanaimo naar Horseshoe Bay, gelegen aan Cypress National Preserve. Van daaruit kunt u verder naar Vancouver.

Inleveren van uw huurwagen op de luchthaven van Vancouver. Terugvlucht richting België.

Inbegrepen

  • 14 overnachtingen in hotels van de categorie standaard
  • verblijf in een dubbele kamer op basis van logies alleen
  • taksen
  • huurwagen fully inclusive met GPS

Niet inbegrepen

  • internationale vluchten
  • ferry’s (ter plaatse te betalen)
  • dranken, maaltijden en persoonlijke uitgaven
  • activiteiten
  • fooien

  • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Canada online.

Huurauto boeken

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs voor een verblijf in hotels van de categorie standaard en in een dubbele kamer. De vanafprijs voor de categorie superior bedraagt 1.850 EUR.
Afreis vanuit Vancouver is dagelijks mogelijk van 01 mei 2019 tot en met 15 oktober 2019.

Deze rondreis West-Canada is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Wings ‘n Wheels.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Ontvangt u graag een offerte inclusief vluchten van en naar Canada? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Canada op maat samen.

2019-03-07T10:16:10+01:00Tags: , , , |

Welkom op onze website