Rondreis Vietnam met cruise in Halong Bay (11 dagen – 8 nachten).
Vietnam strekt zich uit tussen Laos, Cambodja en de kusten van de Zuid-Chinese Zee. Het land biedt enerzijds prachtige natuurfenomenen zoals Halong Bay en de Mekong Delta en anderzijds historische steden vol culturele schatten. Deze rondreis maakt tussen beide een perfect evenwicht. Uw rondreis start in de Vietnamese hoofdstad Hanoi. Daarna reist u van noord naar zuid om te eindigen in Ho Chi Minh City, de grootste stad van Vietnam. Onderweg cruiset u o.a. in de adembenemende Halong Bay. Ook een boottocht op de uitgestrekte Mekong Delta staat op het programma. Houdt u van Azië en ontbreekt dit pareltje nog op uw lijst? Of bent u fan van het televisieprogramma De Mol en wilt u graag de sfeer in Vietnam opsnuiven? Reserveer dan snel uw individuele rondreis met chauffeur door Vietnam!

Vanaf 2.495 EUR per persoon (11d/8n)

Reisprogramma

Vertrek vanuit Brussel-Zuid of Zaventem naar Parijs Charles de Gaulle. Daar aansluitende vlucht met Vietnam Airlines naar Hanoi.

Onthaal op de luchthaven van Hanoi en transfer naar het hotel. Rest van de dag vrij.

Overnachting in Silk Path Hotel ****.

Volledige dag bezoek aan Hanoi. Bezoek aan het Ho Chi Minh Mausoleum, de One Pillar Pagoda en de Tempel van de Literatuur. Lunch in een lokaal restaurant. Daarna bezoek aan het etnologisch museum, het Hoan Kiem Meer en de oude stadswijk.

Overnachting in Silk Path Hotel ****.

Na het ontbijt transfer naar Halong Bay, gevolgd door inscheping op Jonk Alisa. Lunch aan boord. Daarna vertrekt het schip voor een cruise door één van de mooiste baaien ter wereld. U geniet van de zonsondergang op de boot. Vervolgens avondmaal.

Overnachting aan boord van de jonk ****.

Terugkeer naar de haven voor ontscheping. Eerst nog ontbijt aan boord. Transfer naar de luchthaven van Hanoi voor uw binnenlandse vlucht naar Danang. Aankomst in Danang, vervolgens transfer naar het hotel in Hoi An.

Overnachting in Boutique Hoi An Resort ****.

Bezoek aan het charmante Hoi An. Wandel langs kleurrijke huizen, over bruggetjes en voorbij Chinese tempels. Lunch in het centrum. Vrije namiddag.

Overnachting in Boutique Hoi An Resort ****.

Na het ontbijt gaat het verder naar Hue langs de spectaculaire ‘wolkenpas’. Aankomst in Hue en check-in. Daarna bezoek aan de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de stad, zoals de Thien Mu Pagoda, en de paalgraven van voormalig keizer Tu Duc en Khai Dinh. Vervolgens tocht per ‘cyclo-pousse’ naar de citadel.

Overnachting in Hotel Eldora ****.

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City, ook bekend als Saigon. Onthaal op de luchthaven en transfer naar het hotel. Vervolgens verkenning van de bruisende stad met haar prachtige koloniale architectuur en brede boulevards. Bezoek aan Chinatown en de Thien Hau Tempel. Lunch. Daarna bezoek aan het voormalig presidentieel paleis en fotostop aan de Notre Dame Kathedraal. Ook stops aan het oude postkantoor, Dong Khoi Street, Hotel Continental en de opera.

Overnachting in Saigon Prince Hotel ****.

Na het ontbijt transfer naar Ben Tre. Boottocht op de Mekong Delta langs enkele mooie eilandjes op de Tien rivier. Verder per boot naar Ben Chau voor een wandeling en deelname aan workshop voor het maken van kokossnoepjes. Daarna verder met de fiets langs de kleine dorpjes aan het water. Lunch in Vuon Dau, gevolgd door een tocht per roeiboot. In de namiddag terug naar Ho Chi Minh City.

Overnachting in Saigon Prince Hotel ****.

Vrije dag. ‘s Avonds transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Parijs Charles de Gaulle.

Aankomst in Parijs en aansluiting naar Zaventem of Brussel-Zuid.

Inbegrepen

 • vluchten met Vietnam Airlines (klasse T)
 • luchthaventaksen en brandstof
 • 8 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • maaltijden volgens programma (O = ontbijt, L = lunch, D = diner)
 • begeleiding door Engels- of Franssprekende lokale gidsen
 • bezoeken en ingangsgelden volgens programma
 • transfers met wagen (met airconditioning) en chauffeur
 • documentatiemap

Niet inbegrepen

 • fooien
 • kosten voor het visum
 • dranken, andere maaltijden en persoonlijke uitgaven
 • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer.
Vertrek elke dinsdag, donderdag en zondag mogelijk. Andere dagen zijn op aanvraag.

Deze rondreis Vietnam is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Imagine Travel.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Verlengt u uw rondreis Vietnam graag met een strandverblijf? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Vietnam op maat samen.