Rondreis Thailand langs gouden tempels en oude hoofdsteden (11 dagen – 8 nachten).
Tijdens deze 11-daagse individuele rondreis met chauffeur verkent u het westelijke deel van Thailand. Eerst verblijft u enkele dagen in de hoofdstad Bangkok. Daarna trekt u naar de jungle van Kanchanaburi en steeds verder noordwaarts, om uiteindelijk te eindigen in de bergachtige regio van Chiang Mai en Chiang Rai. Tijdens de rondreis bezoekt u meerdere belangrijke archeologische sites en voormalige hoofdsteden van Thailand. Er is ook plaats voor activiteiten zoals een fietstocht en boottocht. Uw laatste overnachting is aan boord van een nachttrein die u terugbrengt naar Bangkok. Een unieke ervaring en originele manier om uw rondreis Thailand af te sluiten!

Vanaf 2.435 EUR per persoon (11d/8n)

Reisprogramma

Heenvlucht naar Bangkok met Thai Airways.

Aankomst in Bangkok. Onthaal door uw gids en daarna onmiddellijk begin van uw bezoek aan Bangkok. U maakt een mooie tocht over de kanalen aan boord van een traditionele langstaartboot. Ontdek en geniet van het ‘Venetië van het Oosten’. Na de lunch transfer naar uw hotel. Vrije namiddag.

Overnachting in het Siam@Siam Design Hotel Bangkok ****.

In de voormiddag bezoekt u de bekende Wat Phra Kaew Tempel en het Koninklijk Paleis. Ook bezoek aan Wat Po, de oudste tempel van Bangkok met een gigantische Gouden Boeddha. Lunch. Vervolgens excursie naar de Wat Traimit Tempel, waar zich eveneens een indrukwekkend gouden Boeddhabeeld bevindt. Ook wandeling door de bruisende straatjes van Chinatown.

Overnachting in het Siam@Siam Design Hotel Bangkok ****.

Vroeg vertrek naar de prachtige jungle langs de River Kwai. Onderweg stopt u eerst aan de drijvende markt van Damnoen Saduak. Lunch in een lokaal restaurant. Na aankomst in Kanchanaburi bezoek aan de bekende brug en de oorlogsbegraafplaats.

Overnachting in Felix River Kwai Resort ****.

Van Kanchanaburi reist u verder naar Ayutthaya, ooit de hoofdstad van Thailand. Vandaag is het één van de indrukwekkendste archeologische sites in het land. In Ayutthaya bezoekt u de ruïnes van Wat Phra Si Sanphet. Daarna verder naar Phitsanulok. Aankomst in de namiddag.

Overnachting in Pattara Resort & Spa *****.

Vertrek naar Sukhothai. Daar ontdekking per fiets van de immense historische site van de voormalige hoofdstad. Bezoek aan Wat Mahathat, Wat Sra Sri en Wat Sri Chum met de enorme Boeddha. Lunch. Vervolgens rit naar Lampang. In dit charmante stadje kunt u authentieke Lanna-architectuur bewonderen. Installatie in het hotel. Daarna bezoek aan Wat Phra That Lampang Luang.

Overnachting in Lampang River Lodge ***.

Na het ontbijt vertrekt u naar Chiang Rai. Na check-in bezoek aan de bergstammen van de Akha (Tibet) en de Yao (China). Vervolgens naar de Gouden Driehoek, het 3-landenpunt van Thailand, Laos en Myanmar. Na een stop aan de Mekongrivier terug naar Chiang Rai.

Overnachting in The Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa ****.

Na het ontbijt rit naar Chiang Mai. Check-in en daarna lunch. Vervolgens bezoek aan Wat Phra That Doi Suthep op de gelijknamige heuvel. Ook bezoek aan Sankampaeng, bekend om de vele ambachten die er nog beoefend worden. ’s Avonds geniet u van een authentiek Khantoke avondmaal met klassieke Thaise dansen en een voorstelling door de bergstammen.

Overnachting in The Rim ****.

In de voormiddag hebt u 2 opties. Een excursie naar een olifantenkamp met bezoek aan een orchideeëntuin op de terugweg of een fietstocht langs de rivier in de omgeving van Chiang Mai. Vrije namiddag. ‘s Avonds transfer naar het station voor de nachttrein naar Bangkok.

Overnachting aan boord van de nachttrein.

Aankomst in de vroege morgen. Onthaal en vervolgens transfer naar een hotel voor een dagkamer. Vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven in de avond. Terugvlucht naar België.
Aankomst in Brussel.

Inbegrepen

 • vluchten met Thai Airways (klasse W)
 • luchthaventaksen en brandstof
 • 7 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • 1 overnachting op de nachttrein Chiang Mai – Bangkok (2de klasse)
 • maaltijden volgens programma (O = ontbijt, L = lunch, D = diner)
 • begeleiding door Engelstalige gids
 • bezoeken en ingangsgelden volgens programma
 • transfers met wagen (met airconditioning) en chauffeur
 • documentatiemap

Niet inbegrepen

 • fooien
 • andere maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven
 • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer.
Vertrek elke dinsdag en zaterdag mogelijk.

Deze rondreis Thailand is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Imagine Travel.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Verlengt u uw rondreis Thailand graag met een strandverblijf? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Thailand op maat samen.