//Rondreis Tanzania met strandverblijf Zanzibar

Rondreis Tanzania met strandverblijf Zanzibar

Rondreis Tanzania met strandverblijf op Zanzibar (13 dagen/12 nachten).
Tanzania met zijn prachtige natuur en wildleven is dé perfecte safaribestemming. 16 nationale parken, bijna 30 wildreservaten en talloze andere beschermde gebieden staan garant voor een onvergetelijke natuurervaring. De uitgestrekte savannes van Serengeti National Park en de indrukwekkende Ngorongorokrater zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten. In Tanzania vindt u ook het hoogste punt van Afrika, de imposante Mount Kilimanjaro. Tijdens één van de safari’s spot u misschien wel de Grote Vijf. De meeste activiteiten in onderstaand programma zijn op privébasis. Zo bepaalt u zelf het tempo waarop u Tanzania ontdekt. Na 7 actieve dagen safari geniet u nog enkele dagen van pure ontspanning op Zanzibar. Bent u dus op zoek naar een originele bestemming voor uw zomervakantie 2019? Kies dan voor Tanzania! De Belgische zomer is namelijk de ideale reisperiode voor een rondreis door het prachtige Tanzania.

Vanaf 3.750 EUR per persoon (13d/12n)

Reisprogramma

Onthaal bij aankomst op de luchthaven in Arusha. Transfer naar het hotel en check-in.

Overnachting in Arumeru River Lodge.

Na het ontbijt vertrek naar Mount Kilimanjaro National Park. Daar staat een trektocht via de Marangu Route onder begeleiding van een gespecialiseerde gids op het programma. Het doel is de Mandaru Hut voor de lunch. De klim duurt zo’n 3 à 4 uur met een hoogteverschil van ca. 900 m. Tijdens de wandeling geniet u van een prachtig zicht op noordelijk Tanzania en Kenia. Na de lunch daalt u opnieuw af. Avondmaal in de lodge.

Overnachting in Arumeru River Lodge.

Vertrek voor een rit van ca. 3 uur naar Tarangire National Park. Tijdens het droge seizoen, van juni tot december, vestigen talloze olifanten zich hier. Het park wemelt in die periode dan ook van het leven. In de vroege avond intrek in de lodge. Daar geniet u van een prachtige zonsondergang boven de Savanne. Avondmaal in de lodge.

Overnachting in Maweninga Camp (tent).

Na een laatste safari gaat het verder naar Lake Manyara National Park. Het park ligt in het hart van de Great Rift Valley. Ondanks de kleine oppervlakte leven hier talloze diersoorten. Zo kunt u er o.a. bavianen, flamingo’s en leeuwen spotten. Picknick. In de late namiddag verder naar Karatu. De lodge ligt midden in de koffieplantages. Avondmaal.

Overnachting in Bashay Rift Lodge.

Een rit van ca. 30 min brengt u naar de Ngorongoro Conservation Area. In dat beschermd gebied leven de Masaï in alle vrijheid. Afdaling met de 4×4 naar de krater. Dankzij de natuurlijke rijkdom kunt u hier met wat geluk de Grote Vijf spotten. In de late namiddag aankomst in Olduvai Camp en check-in. Daarna begeleide wandeling door Masaï. Geniet van een prachtige zonsondergang. Avondmaal in de lodge.

Overnachting in Olduvai Camp.

Vertrek naar Serengeti National Park door de Ngorongoro Conservation Area. Het park staat vooral bekend om de uitgestrekte savannes. In het zuidelijke deel kunt u de ‘kopjes’ (granieten rotsformaties) bewonderen. Safari en picknick onderweg. In de late namiddag aankomst in Ronjo Camp. Check-in en avondmaal.

Overnachting in Ronjo Camp.

Safari door Serengeti National Park met picknick onderweg. In de late namiddag aankomst in het Grumeti Game Reserve.
Check-in en avondmaal.

Overnachting in Grumeti Hills.

Vandaag staat er een safari te voet op het programma. Vroege wandeling van ca. 3 uur onder begeleiding van een gespecialiseerde gids. Daarna ‘bush breakfast’. Terug naar de lodge en vrije tijd tot de lunch. In de namiddag safari per 4×4 of ontspanning aan het zwembad. Avondmaal en daarna nachtsafari.

Overnachting in Grumeti Hills.

Ontbijt en transfer naar Ikoma. Daar wacht een klein vliegtuig voor uw transfer naar Arusha. Daar stapt u op uw vlucht naar Zanzibar. Na aankomst op Zanzibar transfer naar het hotel.

Overnachting in Neptune Pwani Beach Resort & Spa.

Vrije dagen op Zanzibar.

Overnachting in Neptune Pwani Beach Resort & Spa.

Vrije tijd tot het vertrek naar de luchthaven.

Inbegrepen

 • 12 overnachtingen in de vermelde accommodatie in een dubbele kamer
 • maaltijden volgens programma
  (O = ontbijt, L = lunch, D = diner)
 • diensten van een Engelstalige privégids/chauffeur vanaf vertrek op safari tot aankomst in Grumeti
 • vermelde activiteiten in Grumeti op groepsbasis

 • verplaatsingen met een privé 4×4 tijdens de safari

 • transfers bij aankomst en vertrek op Zanzibar
 • verblijf op Zanzibar volgens all-inclusive
 • alle vermelde activiteiten, bezoeken en toegangsgelden
 • reisgids en rugzak per kamer

Niet inbegrepen

 • internationale en binnenlandse vluchten
 • vip-visumservice bij aankomst in Arusha
 • fooien
 • niet vermelde maaltijden
 • dranken

 • persoonlijke uitgaven
 • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Tanzania online.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van dubbele bezetting.
Deze rondreis Tanzania valt onder de reisvoorwaarden van Travel Sensations en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Ontvangt u graag een offerte inclusief vluchten van en naar Tanzania? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis op maat samen.

2018-12-18T16:32:18+00:00Tags: , , |

Welkom op onze website