Rondreis Slovenië – Klein maar veelzijdig (9 dagen – 8 nachten).
Het kleine Slovenië wordt bijna helemaal omsloten door grote landen als Oostenrijk en Italië. De invloeden van de buurlanden zorgen voor een unieke culturele combinatie. In Slovenië vindt u zowel zuiderse hartelijkheid en warmte als de correctheid en precisie van de noorderburen. Slovenië is daarnaast een veelzijdig land met een enorme natuurpracht. Maar liefst 1/3 van het grondgebied bestaat uit beschermde natuurgebieden. Naast de ongerepte natuur heeft het land ook meer dan 20.000 ha wijngaarden. U sluit uw rondreis dan ook af in een uniek glamping resort, midden in de wijngaarden. Cultuur- en natuurliefhebbers verliezen zonder twijfel hun hart tijdens een rondreis door dit prachtig land!

Vanaf 699 EUR per persoon (9d/8n)

Reisprogramma

U start de rondreis met 2 overnachtingen aan het prachtige meer van Bled. Het bekende eilandje met de witte Maria Hemelvaartskerk levert zonder twijfel mooie foto’s op. Breng ook zeker een bezoek aan het heldere meer van Bohinj (ca. 30 km).

Overnachting in Hotel Triglav Bled ****.

Via de Vršičpas rijdt u door Triglav Nationaal Park met de mooie alpentuin. Daarna verder naar Kobarid, waar tijdens WO I de bloedige slag bij Caporetto plaatsvond. Vervolgens via Tolmin en Most richting de Sloveense kust. 2 overnachtingen in Portorož, een populaire Sloveense badplaats.

Overnachting in Kempinski Palace Portorož *****.

Uw rondreis gaat verder naar de bruisende hoofdstad Ljubljana. Onderweg stopt u eerst nog voor een bezoek aan de grotten van Postojna (niet inbegrepen). Met een lengte van meer dan 20 km is het de 2de grootste druipsteengrot ter wereld. Daarna verder naar Ljubljana, een elegante universiteitsstad. Bewonder hier vooral de prachtige gebouwen uit de barok en art deco.

Overnachting in Urban Hotel ****.

U sluit de rondreis af in Maribor met de middeleeuwse stadskern. Het is de ideale uitvalsbasis om de vele wijnbouwgebieden in de omgeving te verkennen. U overnacht in een uniek glamping resort met eigen wijngaard.

Overnachting in Glamping Resort Chateau Ramšak.

Inbegrepen

  • 8 overnachtingen in de vermelde hotels
  • verblijf in een 2-persoonskamer op basis van kamer & ontbijt

Niet inbegrepen

  • uw reis van en naar Slovenië
  • vervoer ter plaatse
  • andere maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven
  • activiteiten en excursies
  • toegang tot de grotten van Postojna (28 EUR p.p.)
  • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis door Slovenië online.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De vanafprijs per persoon is op basis van een verblijf met 2 personen.
Deze rondreis Slovenië is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Caractère.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Wilt u een offerte met huurwagen? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Slovenië op maat samen.