Rondreis Polen – Ontdek 5 historische steden (11 dagen – 10 nachten).
Tijdens een 11-daagse rondreis door Polen ontdekt u 5 historische steden: Warschau, Gdańsk, Poznań, Wrocław en Krakau. Alle 5 bieden ze meer dan enkel een enorme schat aan cultuur. Enkele onder hen behoren zelfs tot UNESCO-Werelderfgoed. Bereid u dan ook voor op 11 dagen vol geschiedenis, historische architectuur en cultuur. De hotels, waar u tijdens de rondreis verblijft, werden zorgvuldig gekozen. Ze zetten stuk voor stuk in op comfort en elegantie, en zijn bovendien centraal gelegen in het stadscentrum.

Vanaf 590 EUR per persoon (11d/10n)

Reisprogramma

De rondreis start in de hoofdstad Warschau. Het mooie oude stadscentrum is UNESCO-Werelderfgoed. Na de vernielingen van WO II werden heel wat gebouwen heropgebouwd. Breng zeker een bezoek aan het Koninklijk Paleis. Het is namelijk een van de belangrijkste en meest herkenbare bezienswaardigheden in de stad.

2 overnachtingen in Polonia Palace ****.

Gdańsk is een historische havenstad aan de Baltische Kust met een complexe geschiedenis. In de stad vindt u heel wat indrukwekkende architectuur en oude kerken. Belangrijke bezienswaardigheden zijn o.a. de Koninklijke Kapel, het oude stadhuis en het Grote Arsenaal.

2 overnachtingen in Mercure Gdańsk Stare Miasto ****.

Poznań is één van de oudste steden van Polen met talloze bezienswaardigheden in het historische stadscentrum. De 10de-eeuwse gotische kathedraal is de oudste kathedraal van Polen.

1 overnachting in NH Poznan ****.

De historische stad Wrocław omvat een waar nationaal en cultureel erfgoed. Dé blikvanger is het middeleeuwse marktplein met o.a. het Oude Stadhuis in gotische stijl en de Maria Magdalenakathedraal. De Jahrhunderthalle prijkt op de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

2 overnachtingen in The Granary *****.

Krakau, in 2000 nog Europese Culturele Hoofdstad, is op historisch vlak van onschatbare waarde. De stad omvat dan ook talloze historische gebouwen, monumenten en architecturale hoogstandjes. Het historische stadscentrum prijkt bovendien op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. In 2019 mag Krakau zich een jaar lang Europese Gastronomische Hoofdstad noemen.

3 overnachtingen in Senacki Hotel ****.

Inbegrepen

  • 10 overnachtingen in de vermelde hotels
  • verblijf in een dubbele kamer
  • overnachting op basis van kamer & ontbijt

Niet inbegrepen

  • vluchten van en naar Polen
  • huurwagen
  • andere maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven

  • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Polen online.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een verblijf met 2 personen. Vluchten en een huurwagen zijn niet inbegrepen.

Deze rondreis Polen is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Omnia Travel.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Ontvangt u graag een offerte inclusief vluchten van en naar Polen? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Polen op maat samen.