//Rondreis Peru – Ontdek het land van de Inca’s

Rondreis Peru – Ontdek het land van de Inca’s

Rondreis Peru – Ontdek het land van de Inca’s (16 dagen – 15 nachten).
Het Zuid-Amerikaanse land Peru heeft heel wat indrukwekkends te bieden. Talloze overblijfselen uit historische beschavingen, een indrukwekkend hooggebergte, het prachtige Titicacameer… Dat alles maakt Peru tot een perfecte bestemming voor een avontuurlijke rondreis. Natuur- en cultuurliefhebbers zullen dan ook zonder twijfel van een fantastische reis genieten. Tijdens de rondreis brengt u onder meer een bezoek aan de steden Lima en Cusco. Daarnaast maakt u een spectaculaire wandeling door het Ausangategebergte, ontdekt u Machu Picchu en geniet u van een boottocht op het Titicacameer. Bent u op zoek naar een originele avontuurlijke vakantiebestemming voor zomer 2019? Aarzel dan niet, want de maanden juni tot september zijn de ideale periode om het prachtige Peru te ontdekken.

Vanaf 2.099 EUR per persoon (16d/15n)

Reisprogramma

Onthaal op de luchthaven van Lima en transfer naar het hotel.

Overnachting in Hotel La Castellana.

Vandaag brengt u een bezoek aan het historische centrum van Lima. U houdt o.a. halt aan het Justitiepaleis en het klooster van San Francisco. Daarna gaat het verder naar het moderne gedeelte van Lima. Geniet van een panoramisch uitzicht over Miraflores en ‘Parque del Amor’. Na het stadsbezoek transfer naar de luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar Arequipa. Bij aankomst transfer naar het hotel.

Overnachting in Hotel Ensueno.

Vrije voormiddag. In de namiddag bezoek aan Villa Hermosa de Arequipa en Santa Catalina klooster. Dat laatste is met meer dan 100 huizen en vele kleine steegjes een stad op zich.

Overnachting in Hotel Ensueno.

Vertrek vanuit Arequipa voor een 2-daags verblijf in Colca Canyon, die dubbel zo diep is als de Amerikaanse Grand Canyon.

Overnachting in Hotel Colca Inn.

Vandaag brengt u een bezoek aan de spectaculaire Colca Canyon. Op het programma staan onder meer het uitzichtpunt La Cruz del Condor, het dorpje Pinchollo en het meer van Lagunillas. Transfer naar Puno.

Overnachting in Hotel Balsa Inn.

Boottocht op het prachtige Titicacameer met bezoek aan de eilanden Uros en Taquile. Lunch.

Overnachting in Hotel Balsa Inn.

Transfer naar het station voor de busrit naar Cusco (ca. 400 km). Onderweg kunt u o.a. een bezoek brengen aan het Pukara Museum en de lama’s van de La Raya bergpas. Bij aankomst onthaal en transfer naar het hotel. Lunch.

Overnachting in Hotel El Puma.

Na een vrije voormiddag bezoek aan Cusco en de omgeving. U bezoekt o.a. de Kathedraal, het ‘checkpoint’ Puca Pucara en de religieuze plaats Tambomachay. Die laatste staat met talloze riviertjes en fonteinen volledig in het teken van het water.

Overnachting in Hotel El Puma.

‘s Morgens rond 4 uur vertrek naar Pitumarca (ca. 2 uur rijden). Daar ligt de startplaats voor een wandeling in het indrukwekkende Ausangategebergte. De stevige wandeling (ca. 3 uur) voert u naar de Regenboogberg Vinicunca. Lunch. Daarna te voet terug naar Quesunoy (ca. 2 uur). Terugkeer naar Cusco, waar u omstreeks 19u aankomt.

Overnachting in Hotel El Puma.

Bezoek aan de zoutterrassen van Maras en de site Moray (ca. 5 à 6 uur).

Overnachting in Hotel El Puma.

Transfer van Cusco naar de Heilige Vallei. Bezoek aan de weverij van Awana Kancha, de markt van Pisac, Urubamba en de archeologische site van Ollantaytambo. Lunch.

Overnachting in Hotel Tika Wasi.

‘s Morgens neemt u de trein (06u10 – 07u40) voor een bezoek aan Machu Picchu. Na aankomst in het station van Aguas Calientes per bus naar de site. Wandeling naar Huayna Picchu voor een prachtig uitzicht (zonder gids). Daarna bezoek aan de ruïnes van Machu Picchu (ca. 4 uur). Om 18u20 terugkeer met de trein (aankomst om 20u05).

Overnachting in Hotel Tika Wasi.

Transfer naar de luchthaven van Cusco voor uw binnenlandse vlucht naar Puerto Maldonado. Bij aankomst onthaal en transfer naar de lodge.

Overnachting in Posado Amazonas Lodge (vol pension).

Bezoek aan het Tres Chimbadas Meer met boottocht per catamaran. Na de lunch etnobotanische excursie waar een gids meer uitleg geeft over de geneeskrachtige planten in het Amazonewoud.

Overnachting in Posado Amazonas Lodge (vol pension).

Bezoek aan de ‘Parrot Clay Lick’, waar talloze soorten papegaaien en parkieten leven. Daarna zoektocht naar een ceibaboom. Na de lunch bezoek aan een boerderij van de Infiernogemeenschap. Daar worden verschillende zeldzame inheemse gewassen gekweekt.

Overnachting in Posado Amazonas Lodge (vol pension).

Transfer naar de luchthaven van Puerto Maldonado voor uw terugvlucht naar België.

Inbegrepen

 • 15 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • verblijf op basis van kamer & ontbijt
 • vermelde maaltijden
 • vermelde transfers en bezoeken op basis van groepsdienst
 • transfers met een lokale Spaanssprekende chauffeur of per bus
 • toegangsgelden voor de bezoeken en begeleiding door een Engelstalige gids

Niet inbegrepen

 • internationale en binnenlandse vluchten
 • luchthaventaksen en andere taksen (ter plaatse te betalen)
 • niet vermelde diensten en maaltijden
 • dranken, fooien en persoonlijke uitgaven
 • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op een verblijf van 2 personen die samen een kamer delen. Het verblijf is op basis van kamer & ontbijt voor een 16-daagse rondreis met 15 overnachtingen in de aangegeven hotels of gelijkwaardig.
Deze reis op maat is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Cosmic Travel.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Ontvangt u graag een offerte inclusief vluchten van en naar Peru? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een offerte op maat samen.

2018-10-15T09:37:43+00:00Tags: , |

Welkom op onze website