Rondreis Peru met unieke treinreis naar Machu Picchu (14 dagen – 13 nachten).
Tijdens deze rondreis Peru verkent u enkele hoogtepunten van het land. Zo ontdekt u zowel haar rijkdom aan historische overblijfselen als haar indrukwekkende natuur. Hét hoogtepunt van deze rondreis Peru is misschien wel de unieke treinreis naar Machu Picchu. In alle luxe en comfort spoort u langs adembenemende landschappen naar dit wereldwonder. Naast een bezoek aan Machu Picchu staan ook steden als Lima en Cuzco op het programma. Aan het einde van uw rondreis geniet u nog van enkele dagen aan het strand. Kortom, voor wie het volgende zomer liever wat verder zoekt, is deze rondreis Peru het ideale recept voor een afwisselende vakantie in alle comfort. Natuur- en cultuurliefhebbers zullen zonder twijfel van een fantastische reis kunnen genieten.

Vanaf 9.895 EUR per persoon (14d/13n)

Reisprogramma

Onthaal op de luchthaven van Lima door uw privéchauffeur. Vervolgens rit naar uw eerste hotel.

Overnachting in Hotel B.

Vandaag brengt u een culinair bezoek aan Lima. De dag start met een bezoek aan een bekende lokale koffieshop. Daar wordt u ondergedompeld in de wereld van de koffie. Na een een korte introductie proeft u enkele van de beste koffies van Peru. Vervolgens brengt u een bezoek aan een lokale markt waar u heel wat exotisch fruit kunt proeven. Daarna leert u hoe u een Pisco Sour moet maken, de meest iconische cocktail van Peru. Ten slotte krijgt u nog een kookles van de chef-kok in uw hotel.

Overnachting in Hotel B.

Transfer naar de luchthaven van Lima. Vervolgens binnenlandse vlucht naar Cuzco. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw Engelstalige gids en chauffeur. Daarna rijdt u meteen door naar de Heilige Vallei van de Inca. U bezoekt onderweg het koloniale Pisac en de ambachtsmarkt. Vervolgens verder naar uw verblijf.

Overnachting in Tambo del Inka, a Luxury Collection Resort & Spa.

Rit naar het authentieke Huilloc. De vallei rond het dorpje wordt amper bezocht. Het is dus de ideale gelegenheid om de ongerepte Andes te verkennen. Picknicklunch. Daarna bezoek aan de archeologische site van Ollantaytambo met indrukwekkende zonnetempel. Vervolgens terug naar het hotel.

Overnachting in Tambo del Inka, a Luxury Collection Resort & Spa.

Eerst transfer naar Belmond Hotel Rio Sagrado, waar u vervolgens aan boord gaat van de Hiram Bingham-trein. Deze luxueuze trein in jaren 20 stijl beschikt over ruime wagons. De trein heeft ook een restauratiewagen en een panoramische wagon. Er volgt een spectaculaire treinrit naar Aguas Calientes, aan de voet van Machu Picchu. Na aankomst wordt u per shuttlebus naar Machu Picchu gebracht. Bezoek aan de site met uw gids (inbegrepen in de service van Hiram Bingham). Lunch in de Sanctuary Lodge. Daarna terug per shuttle naar Aguas Calientes en vervolgens de trein terug naar de Heilige Vallei. Onderweg diner aan boord. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Overnachting in Tambo del Inka, a Luxury Collection Resort & Spa.

Vooraleer u de Heilige Vallei verlaat, brengt u eerst nog een bezoek aan de archeologische site van Moray. Ook nog een bezoek aan de zoutterrassen van Maras. Daarna verder naar Chinchero, een stadje met een mooi historisch kerkje en de overblijfselen van een paleis van de Inca. U geniet hier bovendien van een prachtig zicht op de omliggende besneeuwde bergtoppen. Lunch in Hacienda Huayoccari. Vervolgens verder naar Cuzco, een van de mooiste steden in Zuid-Amerika.

Overnachting in Hotel Belmond Palacio Nazarenas.

Vandaag maakt u een wandeling met een lokale Engelstalige gids door het historische centrum van de stad. De wandeling brengt u door oude steegjes, langs leuke pleintjes en over mooie plaza’s. U bezoekt ook het Convento Santo Domingo en de imposante Kathedraal. Ten slotte brengt u nog een bezoek aan de overdekte markt van San Pedro. Vrije namiddag.

Overnachting in Hotel Belmond Palacio Nazarenas.

Vrije dag.

Overnachting in Hotel Belmond Palacio Nazarenas.

Transfer naar de luchthaven van Cuzco en vervolgens binnenlandse vlucht naar Talara via Lima. Daarna privétransfer naar uw hotel in Máncora.

Overnachting in Hotel KiChic.

3 vrije dagen strandverblijf.

Overnachting in Hotel KiChic.

Vrije voormiddag. Daarna transfer naar de luchthaven van Talara voor uw binnenlandse vlucht naar Lima. Vervolgens privétransfer naar uw hotel.

Overnachting in Hotel B.

Vandaag verkent u koloniaal Lima. U wandelt over de Plaza de Armas en langs het Regeringspaleis, de Kathedraal en het stadhuis. U brengt tevens een bezoek aan de Kathedraal. Vervolgens bezoek aan het San Francisco klooster en de catacomben van Lima. Daarna naar Huaca Pucllana voor de lunch, gevolgd door een kort bezoek aan de site. Nadien transfer naar de luchthaven van Lima voor uw terugvlucht naar België.

Inbegrepen

 • 13 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • verblijf in een standaard 2-persoonskamer
 • maaltijden volgens programma (O = ontbijt, L = lunch, D = diner)
 • binnenlandse vluchten
 • alle transfers op privébasis
 • alle excursies op privébasis volgens programma met Engelstalige gids en chauffeur
 • toegangsgelden

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten
 • optionele activiteiten en excursies
 • dranken, andere maaltijden en persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een verblijf met 2 personen.

Deze rondreis Peru is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Travel Sensations.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Wilt u graag nog andere delen van Peru verkennen? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Peru op maat samen.