Rondreis Japan – Land van de torii en onsen (11 dagen – 8 nachten).
Ontdek Japan tijdens een rondreis langs mooie tuinen, prachtige tempels en unieke architectuur. De rondreis start met enkele dagen in Tokyo, dat u met een lokale privégids ontdekt. Vervolgens reist u zuidwaarts naar Hakone. Dat is prachtig gelegen aan de oevers van Lake Ashi en in de schaduw van Mount Fuji. De laatste dagen brengt u dan weer door in Kyoto. In de rondreis zijn verschillende activiteiten inbegrepen, zoals een boottocht en het bijwonen van een theeceremonie. Daarnaast krijgt u voldoende vrije tijd om de omgeving op eigen houtje te verkennen. Dankzij uw Railpass kunt u vrij rondreizen met de trein.

Vanaf 3.950 EUR per persoon (11d/8n)

Reisprogramma

Heenvlucht naar Japan via Dubai.
Aankomst op Tokyo Narita Airport. Daar wordt u opgewacht door een lokale vertegenwoordiger. Vervolgens transfer per trein of bus naar het hotel. De rest van de dag vrij.

Overnachting in Hotel Gracery Shinjuku ****.

Volledige dag ontdekking van Tokyo met privégids. Bezoek de tuin van Hama-Rikyu, woon een theeceremonie bij en maak een boottocht op de Sumida. Daarna verder naar de Senso-jitempel met de galerij vol kleurrijke souvenirwinkels. In de namiddag wandeling door de wijk Omotesandō. Aan het eind van de dag nog een bezoek aan het Meiji-heiligdom.

Overnachting in Hotel Gracery Shinjuku ****.

Vrije dag in Tokyo. Dankzij uw Railpass kunt u bijvoorbeeld het eeuwenoude Nikko of de voormalige hoofdstad Kamakura bezoeken.

Overnachting in Hotel Gracery Shinjuku ****.

Per trein verder naar Hakone, bekend voor de vele warmwaterbronnen of ‘onsen’. Hakone wordt ook beschouwd als de toegangspoort tot Mount Fuji.

Overnachting in Ryokan Pax Yoshino.

Vrije dag in Hakone. Dankzij de Hakone Free Pass kunt u gebruik maken van al het beschikbare vervoer in de regio rond Mount Fuji. Maak bijvoorbeeld een boottocht op Lake Ashi, waar u een torii kunt bewonderen (een traditionele toegangspoort tot een Shintō-heiligdom). Of neem de kabelbaan naar de top van Mount Komagatake.

Overnachting in Ryokan Pax Yoshino.

Met de speciale ‘shinkansen’ trein reist u naar Kyoto. Daar wordt u eerst uitgenodigd in een traditionele machiya, waar u uitleg krijgt over de architectuur. Er wordt ook uitgelegd hoe u een kimono aan moet doen. Vervolgens woont u een theeceremonie bij. Daarna nog een korte wandeling in de omgeving voor de terugkeer naar het hotel.

Overnachting in Hotel Vista Premio ***.

Vandaag verkent u Kyoto onder begeleiding van een privégids. In de voormiddag bezoek aan het imposante Nijo Castle met het Gouden Paviljoen en de prachtige tuinen. Vervolgens stop aan het tempelcomplex Daitoku-Ji Zen voor een zittende meditatie. In de namiddag bezoek aan de Kiyomizu-dera tempel met mooi uitzicht over Kyoto. Daarna sluit u de dag af met een wandeling door het levendige district Higashiyama.

Overnachting in Hotel Vista Premio ***.

Vrije dag in Kyoto, ideaal dus om uw Railpass te gebruiken. Bezoek bijvoorbeeld Nara met heel wat belangrijke historische tempels en Nara Park met de talloze herten.

Overnachting in Hotel Vista Premio ***.

Vrije tijd tot de transfer per trein naar de luchthaven van Osaka. Daar stapt u vervolgens op uw terugvlucht naar Brussel via Dubai.

Aankomst in Brussel in de voormiddag.

Inbegrepen

 • 8 overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • heen- en terugvlucht met Emirates (klasse U)
 • luchthaven- en brandstoftaksen
 • maaltijden volgens programma (O = ontbijt, D = diner)
 • 7-daagse Japan Railpass & Hakone Free Pass
 • PASMO Tokyo Transport Pass
 • dagpas metro en bus in Kyoto
 • entreegelden en bezoeken met lokale Engelstalige privégids op dag 3 en 8

Niet inbegrepen

 • dranken, andere maaltijden en persoonlijke uitgaven
 • vooruitzendservice voor bagage
 • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Japan online.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een verblijf met 2 personen. Het programma kan steeds gewijzigd worden door onverwachte omstandigheden. Er kunnen supplementen van toepassing zijn op reservaties tijdens het weekend, hoogseizoen of op Japanse feestdagen.

Deze rondreis Japan is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Imagine Travel.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Japan op maat samen.