Rondreis Jamaica – Relaxen in de Caraïben (15 dagen – 14 nachten).
Het Caribische eiland Jamaica is een traditionele bestemming voor een strandvakantie tijdens de winter. Maar Jamaica biedt veel meer dan enkel strand. Het eiland leent zich dan ook uitstekend voor een uitgebreide verkenning in de vorm van een rondreis met huurwagen. Tijdens een mooie 15-daagse rondreis rijdt u Jamaica helemaal rond. U verblijft o.a. enkele dagen in het prachtige Blue Mountains National Park. Bovenop de Blue Mountain Peak, het hoogste punt van Jamaica, kunt u bij helder weer zelfs Cuba zien liggen. In totaal verblijft u op 6 verschillende plaatsen in een combinatie van strand, cultuur en natuur.

Vanaf 1.599 EUR per persoon (15d/14n)

Reisprogramma

De eerste stop van uw 15-daagse rondreis is Montego Bay. Het is niet de hoofdstad maar wel de belangrijkste toeristische stad van Jamaica. Toch heeft ze haar unieke karakter weten te bewaren. U vindt er namelijk nog tal van historische houten huisjes. Ook heel wat historische plantagehuizen in de omgeving zijn bewaard gebleven. Daarnaast rijzen in de stad nu ook moderne gebouwen op en er zijn talloze luxehotels gevestigd.

Overnachting in S Hotel Jamaica in een Ocean Front Deluxe, inclusief ontbijt.

Daarna gaat het verder oostwaarts naar Ocho Rios, een belangrijke havenstad aan de Jamaicaanse noordkust. Aan de kust van Ocho Rios combineren de lichtgekleurde gebouwen, het vele groen en het diepblauwe water tot een prachtig contrast. Ocho Rios is vooral gekend voor de mooie stranden, de vele watersportmogelijkheden en de dolfijnen die er gespot kunnen worden. In de omgeving vindt u daarnaast de Dunn’s River Falls, in de vorm van reusachtige traptreden met tussenin mooie lagunes.

Overnachting in Hibiscus Lodge in een Deluxe Ocean View, inclusief ontbijt.

De reis gaat opnieuw verder oostwaarts, langs de rand van de Blue Mountains tot in Port Antonio. De kuststad ligt vlak aan het tropisch regenwoud en is dus een populaire uitvalsbasis om het groene binnenland te verkennen. Toch loont het ook om in Port Antonio te blijven. De stranden behoren namelijk tot de mooiste van Jamaica.

Overnachting in Goblin Hill Villas at San San in een 1-bedroom Sea View Villa, op basis van logies alleen.

U verlaat de kust en trekt vervolgens naar het binnenland. Uw doel is het Blue Mountains National Park, het grootste berggebied van Jamaica. Het is op de steile hellingen van deze bergen dat de bekende Blue Mountain Coffee verbouwd wordt. Het park zorgt voor een aangename verfrissing tegenover de tropische temperaturen van de kust. U vindt er bovendien een enorme biodiversiteit met massa’s groen en talloze torenhoge bomen.

Overnachting in Blue Ridge Restaurant and Cottages in The Peacock Cottage, inclusief ontbijt.

Na enkele dagen in het groen trekt u naar de zuidkust van Jamaica. Het dorre, woestijnachtige landschap staat in sterk contrast tot de groene jungle die u verlaat. Treasure Beach is een rustig stadje, ver weg van alle drukte. Het is er heerlijk vertoeven op de koraalkleurige stranden en aan de rotsachtige kust. U wordt er bovendien met open armen door de lokale inwoners ontvangen. Ideaal dus om meer te leren over hun geschiedenis, leven en dagelijkse gewoonten.

Overnachting in Jakes in een 1-bedroom Ocean View, op basis van logies alleen.

De laatste 3 nachten van uw rondreis verblijft u aan de uiterste westkust van Jamaica. In het kuststadje Negril vindt u, naast heel wat grote resorts, de mooiste stranden van het eiland. Het is zonder twijfel de perfecte relaxte afsluiter van uw rondreis.

Overnachting in Country Country Beach Cottages in een Premium Cottage, inclusief ontbijt.

Inbegrepen

  • 14 overnachtingen in de vermelde hotels
  • verblijf in de vermelde kamertypes en volgens de vermelde verblijfsformule

Niet inbegrepen

  • uw reis van en naar Jamaica
  • huurwagen
  • andere maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven

  • excursies en activiteiten
  • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Jamaica online.

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een verblijf met 2 personen.
Wilt u het graat wat luxueuzer? In een luxeversie van deze rondreis verblijft u in dezelfde plaatsen maar in hotels van een hogere categorie. Vanafprijs voor de luxeversie: 3.699 EUR per persoon.

Deze rondreis Jamaica is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Omnia Travel.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Jamaica op maat samen.