Rondreis Halkidiki – Langs mooie ongerepte Griekse kusten (8 dagen – 7 nachten).
In het noorden van Griekenland, aan de kusten van de Egeïsche Zee, ligt het schiereiland Halkidiki. Het heeft de vorm van een hand met 3 vingers. Dat zijn de respectieve schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos. Dankzij haar mooie stranden is Halkidiki erg is trek als zomerbestemming. Naast de stranden vindt u er ook authentieke dorpjes, ongerepte natuur en veel archeologische schatten. U kunt dus afwisselen tussen ontspanning op één van de mooie stranden en een stevige portie cultuur. Dankzij het microklimaat kent Halkidiki daarnaast het hele jaar door aangename temperaturen, ideaal voor de wijnbouw. Tijdens de reis verblijft u eerst 2 nachten in het hippe Thessaloniki. Daarna gaat het verder naar de mooie kusten van Halkidiki.

Vanaf 899 EUR per persoon (8d/7n)

Reisprogramma

U verblijft eerst in Thessaloniki, een hippe havenstad ten noorden van Halkidiki. In de moderne stad zijn nog heel wat overblijfselen uit haar rijke geschiedenis terug te vinden. Breng een bezoek aan o.a. de Lefkos Pyrgos, het antieke forum en de triomfboog van Galerius.

Overnachting in Designhotel The Met *****.

Op de 3de dag gaat de reis verder zuidwaarts naar Halkidiki. U verblijft op Kassandra, het meest westelijke schiereiland van Halkidiki. Het hotel bevindt zich in Afytos, een traditioneel Grieks dorpje aan de oostkust. Dankzij de ligging op een heuveltop biedt het bovendien een prachtig uitzicht op de baai van Toroneos en het strand.

Mogelijke excursies op Kassandra: de tempels van Ammon Zeus in Kallithea (4 km), Nea Fokea (7 km), Siviri (13 km), de antieke vissershaven van Mendi (21 km) en Kalandra (21 km).

Mogelijke excursies op Sithonia: Nikiti (59 km), de wijngaarden en jachthaven van Porto Carras (83 km), de stranden van Platanitsi (97 km), de Byzantijnse ruïnes van Toroni (99 km) en Porto Koufo (105 km).

Mogelijk excursies op Athos: Gomati (86 km) en Ouranoupoli (111 km).

Overnachting in Afitis Boetiekhotel *****.

Inbegrepen

  • 7 overnachtingen in de vermelde hotels
  • verblijf in een standaardkamer op basis van kamer & ontbijt

Niet inbegrepen

  • uw reis van en naar Halkidiki
  • huurwagen
  • andere maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven
  • excursies en activiteiten
  • verblijfstaksen (ter plaatse te betalen)
  • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Halkidiki online.

Huurauto boeken

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon op basis van een verblijf met 2 personen.
In Designhotel The Met wordt er gewerkt met zeer variabele dagprijzen. De vanafprijs is dus een richtprijs en de definitieve prijs kan pas gegarandeerd worden op het moment van reservatie

Deze rondreis Halkidiki is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Caractère.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels of volgens een andere verblijfsformule dan hierboven? Verblijft u liever op Sithonia of Athos? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis Halkidiki op maat samen.