Rondreis Andalusië met een Belgische toets – Ontdek 5 hoogtepunten (11 dagen – 10 nachten).
De Zuid-Spaanse regio Andalusië heeft enorm veel te bieden. Andalusië is namelijk veel meer dan enkel de lange zandstranden en talloze uren zonneschijn. Naast de prachtige Moorse architectuur en een stevige portie cultuur biedt de regio een adembenemende natuur en veel idyllische bergdorpjes. Voor elk wat wils dus. Tijdens uw rondreis doorheen dit prachtig stukje Spanje ontdekt u 5 hoogtepunten: Granada, Córdoba, Sevilla, Ronda en Málaga. In Ronda logeert u bovendien 2 nachten in een charmante B&B, uitgebaat door Belgen.

Vanaf 599 EUR per persoon (11d/10n)

Reisprogramma

Granada is onlosmakelijk verbonden met het Alhambra, een historisch fort- en paleizencomplex van onschatbare culturele waarde. Het prijkt dan ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Slenter ook zeker eens door de verschillende wijken van de stad, elk met hun eigen uniek karakter.

2 overnachtingen in Hotel Dauro *** of Hotel Comfort Dauro 2 ***.

In het centrum van Córdoba, dat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, prijkt een schat aan historische gebouwen. Enkele bekende zijn de Mezquita met klokkentoren, het Alcázar de los Reyes Cristianos en het Palacio de Viana. Córdoba staat ook bekend voor de vele idyllische patio’s. Bezoek tijdens uw verblijf in Córdoba bij valavond de Calleja de las Flores, een gezellig steegje met witte gebouwen en talloze bloemen. Een echte aanrader!

2 overnachtingen in Hacienda Posada de Vallina *** of Casas de la Judería Córdoba ****.

Sevilla, de grootste stad van Andalusië, is een belangrijke havenstad met de enige commerciële rivierhaven van Spanje. In deze levendige stad valt altijd wel iets te doen of te beleven. Bezoek zeker het Real Alcázar, een indrukwekkend koninklijk paleis, en de Plaza de España, bijna 50.000 m² groot.

3 overnachtingen in Las Casas de los Mercaderes *** of Silken Al Andalus Palace ****.

Ronda is spectaculair gelegen boven een diepe kloof. De stad strekt zich uit over beide kanten van de kloof. De Puente Nuevo, één van belangrijkste symbolen van de stad, verbindt de 2 delen. Ronda staat ook bekend als de ‘witte stad’ omwille van de vele witte gebouwen.

2 overnachtingen in B&B La Escuela del Campo.

De havenstad Málaga wordt ook wel de hoofdstad van de Costa del Sol genoemd. Ondanks de vele stranden is Málaga zoveel meer dan de toeristische badplaats waarvoor ze bekend staat. De stad kent een rijke geschiedenis en pronkt met een uitgebreid cultureel aanbod. Eén van de bekendste bezienswaardigheden in de geboortestad van Picasso is het Moorse Alcazaba-fort.

1 overnachting in Sercotel Don Curro *** of Hotel Silken Puerta Málaga ****.

Inbegrepen

  • 10 overnachtingen in de vermelde hotels
  • verblijf in een standaardkamer op basis van kamer & ontbijt

Niet inbegrepen

  • vluchten van en naar Andalusië
  • huurwagen
  • andere maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven
  • reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Of boek uw rondreis naar Andalusië online.

Huurauto boeken

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De vermelde prijs is een richtprijs op basis van een verblijf in het eerste aangegeven hotel per tussenstop. De richtprijs voor een verblijf in telkens het tweede aangegeven hotel is 699 EUR per persoon. Het verblijf is steeds in een standaardkamer. Ontbijt is inbegrepen. De prijs is gebaseerd op een dubbele bezetting.
Deze reis op maat is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Transeurope.

Niet geheel naar wens?

Reist u alleen, met een grotere groep of met kinderen? Logeert u graag in andere hotels? Wilt u graag een andere verblijfsformule dan hierboven? Ontvangt u graag een offerte inclusief vluchten en een huurwagen? Vraag gerust uw programma op maat aan uw Omnia Travel reisagent en vermeld alles mee in de vrijblijvende offerteaanvraag. Wij stellen graag voor u een rondreis op maat samen.