Het verschil zit ‘m in de details.
Incentive reizen met net dat tikkeltje méér.

Kwaliteit, daar gaan we voor!

Een onberispelijke, continue kwaliteit. Dat is al jaar en dag de groeimotor van Omnia Travel. De onmiskenbare sleutel tot ons succes. Onze filosofie: het verschil zit ‘m in de details. En dat merkt u.

Correcte prijzen. Ultieme kwaliteit.

Een incentive reis vraagt vaak een serieuze investering. De return die u ervoor terugkrijgt, is echter onbetaalbaar. Een onvergetelijke reis is immers dé motivatie bij uitstek voor uw medewerkers. Bovendien onderhandelt Omnia Travel op elk moment bijzonder scherpe prijzen. Die geven uw budget extra ademruimte.

Flexibiliteit voor meer kwaliteit.

Omnia Travel garandeert u een hoogstpersoonlijke service op maat. Uw vaste contactpersoon weet hoe hij u het best van dienst kan zijn. Wijzigen uw wensen? Omnia Travel stelt zich bijzonder flexibel op. De ideale basis voor een succesvolle samenwerking en een op uw maat uitgewerkt programma.

OMNIA TRAVEL FOCUST AL MEER DAN 40 JAAR OP KWALITEIT.

Bij Omnia Travel maken details het verschil.

Zowel VOOR, TIJDENS als NA uw reis gaan de Omnia Travel reisspecialisten tot het uiterste voor u:

  • VOOR de reis: voor offertes, scouting trips, informatiebijeenkomsten, teasers, administratieve afhandeling, informatiebrochures…
  • TIJDENS de reis: voor het transport, de accommodatie en faciliteiten, de excursies en activiteiten, de reisbegeleiding…
  • NA de reis: voor een gedetailleerde afrekening, een na-reisvergadering, gepersonaliseerde fotoalbums…

Omnia Travel: kwaliteitsvolle service door solide structuur.

  • Als klant krijgt u een persoonlijke reisadviseur die uw wensen kent en uw dossier tot in de kleinste details opvolgt.
  • Elke Omnia Travel medewerker blinkt uit door zijn / haar flexibiliteit en polyvalentie.
  • Interne bijscholingen maken de medewerkers vertrouwd met de nieuwste producten, evoluties en trends in de reissector.
  • U krijgt gepast advies vanuit persoonlijke reiservaringen en doorgedreven productkennis.

Ruime ervaring laat Omnia Travel toe u vakkundig te adviseren.

Omnia Travel is al meer dan 40 jaar een ‘well kept secret’ in de Belgische reisindustrie. Die indrukwekkende ervaring wensen we dan ook graag met u te delen. Stel ons gerust vragen. U krijgt een pasklaar antwoord. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw stoutste dromen.

Hoe begin ik aan de organisatie van een incentive reis?
Bedrijven die nog nooit een incentive reis organiseerden, hebben vaak onterechte vooroordelen: ons bedrijf is te klein, er wacht ons te veel administratief werk, … Omnia Travel helpt u over deze vooroordelen heen. Als u dat wilt, organiseren wij de hele reis van A tot Z !

Kwaliteitscontrole als garantie.

Elke Omnia Travel reis wordt uitgestippeld door een gespecialiseerde reisarchitect die uw dossier van A tot Z uitbouwt. Uw incentivereis is steeds ‘op-maat-gemaakt’. Uw Omnia Travel contactpersoon kent de bestemming dan ook door en door. Wenst u zelf de voorgestelde diensten ter plaatse te checken? Dan vergezelt Omnia Travel u en kan er bijgestuurd worden indien nodig. Uw garantie op succes.

Uw reis, onze uitdaging.

Omnia Travel maakt deel uit van de KBC-Groep. We organiseren dus ook geregeld incentive reizen voor onze collega’s. De Omnia Travel reisarchitecten gaan die uitdaging graag aan. Met succes! Daagt u ons ook uit? Kriebelt het om meer te weten over het aanbod kwaliteitsreizen van Omnia Travel en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons.