Opening van onze reiskantoren.
Onze reiskantoren zijn fysiek enkele dagen per week geopend:

  • Reiskantoren Antwerpen, Gent en Leuven: maandag & woensdag
  • Reiskantoor Brussel: dinsdag & donderdag

Onze reiskantoren zijn op de vermelde dagen geopend van 09u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Op andere weekdagen zijn onze reisagenten vanuit hun kot bereikbaar. Onze reiskantoren blijven uitzonderlijk op zaterdag gesloten.

Wij hebben alle nodige maatregelen genomen om uw bezoek aan ons reiskantoor veilig te laten verlopen (plexiglas, alcoholgel etc.). Het dragen van een mondmasker is in onze reisbureaus verplicht.

Wilt u graag langskomen? Maak dan op voorhand een afspraak via het algemene e-mailadres of telefoonnummer van uw reiskantoor. Zo kunnen wij garanderen dat uw bezoek aan ons reiskantoor met de nodige aandacht en in alle veiligheid kan verlopen. Ook zonder afspraak bent u welkom, maar houd er rekening mee dat klanten met een afspraak voorrang krijgen. Voor uw en onze veiligheid mag er steeds max. 1 klant in ons reiskantoor aanwezig zijn.

Lukt het niet om langs te komen op één van de dagen dat uw reiskantoor geopend is? Geen probleem, bel of mail ons, of vraag uw reisagent dan om een video-afspraak vanop afstand.