Ontdek onze top vakantiebestemmingen voor 2019.
Aan het begin van het jaar zien we al een duidelijke trend in de bestemmingen die het tot nu toe voor 2019 goed doen. Spanje blijft met grote voorsprong de favoriet bij onze vakantiereizigers.

Dit is de voorlopige top 10:
1. Spanje – 2. Griekenland – 3. Turkije – 4. VS – 5. Italië – 6. Frankrijk – 7. Egypte – 8. Portugal – 9. Oostenrijk
10. Kaapverdische Eilanden

Spanje prijkt dus helemaal bovenaan, met een aandeel van maar liefst 25% in de vakantiereizen die we voor 2019 al mochten samenstellen. Griekenland volgt op de 2de plaats met ‘slechts’ 9%. Het zijn vooral de zonnige en Zuid-Europese vakantiebestemmingen die het wederom goed doen. Egypte en Turkije winnen na enkele mindere jaren opnieuw aan populariteit. Opvallend is de 4de plaats voor de VS, waar onze klanten graag naartoe reizen voor een citytrip of mooie fly & drive.
Wanneer we in detail naar onze topbestemmingen kijken, dan blijven voor vakantiebestemming Spanje de Canarische Eilanden erg in trek. Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote scoren erg goed. Op het Spaanse vasteland zien we dat onze vakantiegangers vooral naar Andalusië en de Costa Blanca trekken. In Griekenland zijn Rhodos en Kos dan weer erg geliefd, in Turkije zijn dat Antalya en Bodrum.

Wilt u ook graag één van onze topbestemmingen ontdekken? Of kiest u liever voor iets anders? Bij Omnia Travel vindt u alle soorten reizen naar alle uithoeken van de wereld. Dichtbij of veraf, lang of kort, alleen of met heel het gezin… Alles is mogelijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan bij één van onze reiskantoren. Onze reisagenten stellen u graag op reis.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending