Onze populairste vakantiebestemmingen van 2019.
De 5 populairste vakantiebestemmingen van 2019 zijn Spanje, de Verenigde Staten, Italië, en al op grotere afstand volgend, Portugal en Canada. Spanje is en blijft dus dé favoriete bestemming van onze klanten.

Wanneer we binnen de landen zelf een kijkje nemen, dan zien we dat bij Spanje de Canarische Eilanden, en meer bepaald Tenerife en Gran Canaria, het beste scoren. Málaga is populair als uitvalsbasis voor een rondreis Andalusië. Barcelona en Madrid blijven geliefd voor een citytrip. In de Verenigde Staten is New York zonder enige twijfel dé populairste bestemming. De grootstad wordt op aanzienlijke afstand gevolgd door Los Angeles, Miami en San Francisco. Dat zijn traditionele vertrekpunten voor een rondreis met huurwagen. In Italië zijn vooral Venetië en Rome geliefd, in Portugal is dat Lissabon. Ten slotte vliegen de meeste van onze reizigers naar Canada richting Montréal en Toronto.

Wilt u ook graag één van onze populairste vakantiebestemmingen ontdekken? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan bij één van onze reiskantoren. Onze reisagenten stellen u graag op reis.