Heropening van onze reiskantoren.
Vanaf maandag 15 juni openen al onze 6 reiskantoren opnieuw enkele dagen per week hun deuren:

  • Reiskantoren Antwerpen, Gent, Leuven en Roeselare: maandag, woensdag & vrijdag
  • Reiskantoor Hasselt: maandag & woensdag
  • Reiskantoor Brussel: dinsdag & donderdag

Onze reiskantoren zijn op de vermelde dagen geopend van 09u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Wij hebben alle nodige maatregelen genomen om uw bezoek aan ons reiskantoor veilig te laten verlopen (plexiglas, alcoholgel etc.). Op andere weekdagen zijn onze reisagenten vanuit hun kot bereikbaar. Onze reiskantoren blijven uitzonderlijk op zaterdag gesloten.

Wilt u graag langskomen? Maak dan op voorhand een afspraak via het algemene e-mailadres of telefoonnummer van uw reiskantoor. Zo kunnen wij garanderen dat uw bezoek aan ons reiskantoor met de nodige aandacht en in alle veiligheid kan verlopen. Ook zonder afspraak bent u welkom, maar houd er rekening mee dat klanten met een afspraak voorrang krijgen. Voor uw en onze veiligheid mag er steeds max. 1 klant in ons reiskantoor aanwezig zijn.

Lukt het niet om langs te komen op één van de dagen dat uw reiskantoor geopend is? Geen probleem, bel of mail ons, of vraag uw reisagent dan om een video-afspraak vanop afstand.

Hebt u nog een vraag over uw geannuleerde of toekomstige reis? Dan vragen wij u om die bij voorkeur telefonisch of via e-mail te stellen.

Al onze reisagenten kijken er naar uit om samen met u opnieuw uw reizen te plannen, want één ding is zeker: we hebben u gemist.