Laat u eens goed verwennen – SHA Wellness Clinic ***** – Alicante.
Deze luxe wellnesskliniek is perfect gesitueerd in het natuurpark Sierra Helada van El Albir, vlakbij Alicante. Hier geniet u in een serene omgeving van rust, een ideaal klimaat en schitterende vergezichten, en kunnen lichaam en geest helemaal in balans komen. Omringd door diverse zwembaden, watervallen en ZEN-tuinen vindt u hier 93 luxe suites en een indrukwekkende wellnesskliniek (6.000 m²). Reis door de verschillende therapieën en behandelwijzen van de wereld – van Indiase ayurveda en Japanse shiatsu en reiki tot Chinese acupunctuur en bien-shu stenen, in combinatie met de nieuwste anti-verouderingstechnieken. Het bekroonde restaurant SHAMADI serveert haute cuisine in de vorm van gezonde en tegelijkertijd exquise gerechten.
El Albir, ca. 80 min van de luchthaven van Valencia en 40 min van de luchthaven van Alicante.

1.920 EUR p.p. (7d/6n) i.e. 2-pers. Deluxe Suite met bergzicht

SHA Wellness Clinic *****

Kamers
93 suites (70 m² – 320 m²) met terras, lounge, kleedkamer, wifi en de nieuwste technologie. Sommige met zeezicht en een jacuzzi.

Faciliteiten
Gezond gourmet­restaurant, groot zwembad, wellnesskliniek met meer dan 80 behandelkamers, consult- en medische ruimtes. Fitnessruimte, yoga- en meditatiestudio, paddle tennis, bibliotheek, kapel, boetiek en putting green. Championship golfbanen en 4 jachthavens vlakbij. Strand op ca. 2 km.

Inbegrepen

  • 6 overnachtingen in een Deluxe Suite 2-persoonskamer met bergzicht

  • vol pension

  • een SHA ‘Signature’ geschenk bij aankomst

  • een tegoed van 100 EUR voor wellnessbehandelingen per kamer per verblijf

Niet inbegrepen

  • uw verplaatsing

  • persoonlijke uitgaven

  • een reis- en annulatieverzekering

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is per persoon en op basis van een Deluxe Suite met bergzicht in vol pension.

Onze vluchtprijzen met Brussels Airlines – Alicante heen en terug vanaf 186 EUR per persoon, luchthaventaksen inbegrepen (niet inbegrepen in vermelde prijs).

Verblijfsperiode tot 31/12/2020.

De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen en valt onder de reisvoorwaarden van Omnia Travel.

Vooraleer u van deze cashback kunt genieten, moet u de KBC Deals activeren in uw KBC Mobile app. Heeft u deze nog niet geactiveerd, dan leest u hier hoe dat kan.