• Reizen met Davidsfonds Cultuurreizen is reizen in alle comfort. Denk aan kwaliteitsvolle hotels, vervoer in een comfortabele autocar met airconditioning, maaltijden in aangename lokale restaurants…

  • Van de voorreisvergadering en uw visum over bezoeken en maaltijden ter plekke tot de laatste excursies en de terugreis: alles is piekfijn geregeld. Zo kunt u zorgeloos genieten.

  • Toegangsgelden voor musea, tickets voor concerten, vervoer, maaltijden, lokale gidsen… (Bijna) alles is inbegrepen, zodat u niet telkens uw portefeuille moet bovenhalen. Zelfs niet voor fooien.

  • Niet alleen musea en bezienswaardigheden staan op het programma van een Davidsfonds Cultuurreis. Ook de plaatselijke gastronomie staat op het menu, bijvoorbeeld tijdens een echte truffeljacht of een bezoek aan een rijstboerderij in Piemonte, een oudejaarsavonddiner in Marrakech of een typisch Perzische maaltijd in het ouderlijke huis van reisleider Leila Besharat. Alle zintuigen worden verwend.

  • U geniet tijdens sommige reizen van een bijzondere ervaring, zoals een concert van het Mahlerfestival dat voor de 3de keer in 100 jaar (!) tijd wordt georganiseerd, een bezoek aan het Europees Centrum voor Deeltjesonderzoek (CERN) in Genève, een rondleiding door delen van Auschwitz die gewoonlijk niet voor publiek toegankelijk zijn…