TUI fly (bestemming Lourdes) vraagt een extra supplement voor ruimbagage (= de bagage die ingecheckt wordt). Met uw ticket hebt u recht op 10 kg handbagage. Hou steeds rekening met de veiligheidsmaatregelen in verband met vloeistoffen.

Volstaat het toegestane aantal kilo’s handbagage in uw reservatie niet?
Boek dan op voorhand een extra valies (max. 20kg) die u dan kan inchecken op de luchthaven. U kan bagage bijboeken tot een week voor het vertrek. Op deze manier spaart u tijd en geld uit, want voordien bijboeken is goedkoper dan op de luchthaven. De extra bagage wordt dan verrekend op uw factuur. Voor een valies van max. 20 kg ingecheckte bagage heen en terug betaalt u 36 EUR. Indien u er voor kiest om de extra bagage op de luchthaven te betalen, betaalt u voor diezelfde valies 40 EUR of meer.
Steeds meer reizigers nemen een handbagage trolley mee aan boord. De kans bestaat dat er op drukke vluchten te weinig ruimte is in de cabine voor alle handbagage. De luchtvaartmaatschappij behoudt het recht om uw handbagage te vervoeren in het ruim indien zij dat nodig achten. Uw handbagage wordt dan – zonder extra kost – ingecheckt.