Van vrijdag tot maandag.

Tussen 31 mei en 05 augustus 2019 voorzien wij 6 afreizen met een verblijf van 4 dagen/3 nachten.

‘Het grootste mirakel van Lourdes?’ Een mirakel van vriendschap, van verbondenheid, van elkaar dragen in gebed.
Wij bieden – geheel vrijblijvend – een goed gevuld programma aan. Het programma werd samengesteld met de bedoeling om de bedevaart zinvol en aangenaam te laten verlopen. Daarnaast voorziet het programma voldoende tijd om op eigen ritme en volgens eigen verlangens een persoonlijke invulling te geven aan uw bedevaart. U bent van harte welkom om ons te vervoegen.

Vanaf € 650 per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag € 115 voor een 1-persoonskamer.

VRIJDAG

Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor het vertrek naar Lourdes. Bij aankomst in het hotel korte groepsvergadering. Groet aan de Grot. Inleidende film over Lourdes en het heiligdom. Na het middagmaal vrije tijd tot de openingsviering omstreeks 16u00.

ZATERDAG

Kruisweg en daaropvolgend verzoeningsviering. Na het middagmaal bezoeken we de stad Lourdes. Deze stadswandeling brengt ons naar de plaatsen die een rol hebben gespeeld in het leven van Bernadette, de jonge molenaarsdochter aan wie Maria verscheen. Sacramentsprocessie. Om 21u00 neemt de groep deel aan de Mariale lichtprocessie (kaarsenprocessie).

ZONDAG

Internationale eucharistieviering. Na het middagmaal vertrekken diegenen die zich hiervoor ingeschreven hebben op de geplande uitstap. Voor het avondmaal, zegening van de souvenirs.

MAANDAG

Afscheidsviering. Nadien ontbijt en transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

Boek nu uw 4-daagse vliegtuigreis naar Lourdes