Winterse trip naar Reykjavik (6 dagen – 5 nachten).
Bent u op zoek naar een magische trip voor de winter? Wat denkt u er dan van om eens naar de hoofdstad van Ijsland te trekken? Ondanks de naam van het land liggen de temperaturen in Reykjavik tijdens de winter meestal rond het vriespunt. Ideaal dus voor een originele winterse trip zonder al té ijzige temperaturen. Naast een zelfstandige ontdekking van Reykjavik staan er nog heel wat interessante activiteiten op het programma. Zo vertrekt u op excursie om walvissen te spotten en misschien ook wel het magische noorderlicht. U verkent daarnaast de toeristische ‘Gouden Cirkel’, met o.a. stops aan een prachtige waterval en stomende warmwaterbronnen. Tussendoor is er een dagje ontspanning in de bekende Blue Lagoon voorzien. Het ideale recept dus voor een afwisselende winterse trip naar Reykjavik.

Vanaf 995 EUR p.p. (6d/5n) in een 2-persoonskamer met ontbijt

Center Hotel Plaza ***

Het Center Hotel Plaza ligt in het hart van het oude centrum van Reykjavik. Heel wat bezienswaardigheden, cafés, restaurants, winkels… liggen op wandelafstand. Het hotel zelf telt 210 kamers, voorzien van het nodige comfort. Ze zijn elk uitgerust met een badkamer met douche en haardroger, tv, minibar en gratis wifi. Na uw verkenning van Reykjavik kunt u ‘s avonds ontspannen in de bar van het hotel. De airport shuttle Flybus stopt bovendien vlak aan het hotel. Het ideale recept dus voor een geslaagd verblijf in de Ijslandse hoofdstad.

Inbegrepen activiteiten

Dag 2: Dagticket voor de hop-on-hop-off bussen. Ideaal voor een zelfstandige verkenning van Reykjavik. Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van de meest noordelijke hoofdstad ter wereld.

Dag 3: Om 13u stapt u op de boot om walvissen te spotten. U krijgt ook nog een ticket voor de ‘Whales of Iceland Exhibition’, een bezoek aan het Walvismuseum na terugkeer. ‘s Avonds (rond 20u30) vertrek per bus op ‘Northern Light’-excursie.

Dag 4: Ticket voor een dagje ontspanning in de beroemde Blue Lagoon. Heen en terug per bus. Een siliconen moddermasker, handdoek en 1 drankje zijn bovendien inbegrepen.

Dag 5: Excursie naar de Gouden Cirkel en Fridheimar. Vertrek per bus om 08u30. Ontdekking van de belangrijkste hoogtepunten van Zuid-Ijsland. Bezoek aan de waterval Gullfoss, de warmwaterbronnen van Geysir en Thingvellir National Park. Vervolgens naar de indrukwekkende groenteserres van Fridheimar.

Inbegrepen

  • transfer per Flybus van en naar de luchthaven
  • 5 nachten in Center Hotel Plaza
  • verblijf in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt
  • vermelde activiteiten

Niet inbegrepen

  • vluchten van en naar Ijsland
  • andere maaltijden en dranken
  • persoonlijke uitgaven
  • een reis- en annulatieverzekering
Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per persoon voor een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt.

Verblijf in Icelandair Hotel Marina: Vanaf 1.058 EUR per persoon.
Verblijf in Eyja Guldsmeden Hotel: Vanaf 1.093 EUR per persoon.

Deze aanbieding valt onder de reisvoorwaarden van Destination Green en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.