Vertrek op vaarvakantie – Neem het roer zelf in handen.
Wat denkt u ervan om eens voor een vaarvakantie te kiezen? Zie u dat wel zitten, maar hebt u nog geen ervaring met het besturen van een boot? Geen probleem, want voor de meeste routes hebt u geen vaarbewijs nodig! Bij inscheping krijgt u de nodige info en maakt u zelfs een testvaart. Zo vertrekt u zeker goed voorbereid op vaarvakantie. U kunt kiezen voor een enkele of een heen-en-terugreis. Het begin- en eindpunt liggen vast, net als de duur van uw vaarvakantie. De rest kiest u zelf. Een vaarvakantie is een unieke manier om een regio te ontdekken en biedt daarnaast voor elk wat wils. Actie of ontspanning, natuur, cultuur, romantiek, gastronomie… Of u er nu met het gezin, als koppel of met vrienden op uittrekt. Een vaarvakantie is het ideale recept voor een geslaagde vakantie.

Hoe werkt het?

Kies uw vaarregio.
U kiest uit 17 vaarregio’s, verspreid over 9 landen. Meer dan 35 basissen kunnen dienen als begin- of eindpunt van uw vaarvakantie. Ontdek bijvoorbeeld de Camargue of Bourgondië in Frankrijk, vaar door het prachtige Schotland of ontdek het charmante Venetië.

Kies uw boot.
Kies voor een boot uit de standard, comfort, comfort plus of premium klasse. Samen goed voor een keuze uit meer dan 50 bootmodellen van 2 tot 12 personen. Alle boten zijn standaard voorzien van o.a. een volledig uitgeruste keuken, badkamerfaciliteiten met warme douche en een navigatiehandboek.

Kies uw extra’s.
Kies voor verschillende extra diensten om uw vaarvakantie nog aangenamer te maken. Voeg bijvoorbeeld early boarding, een autotransfer, een boodschappenpakket, fietsen of een rubberen vissersboot toe aan uw bootverblijf.

Een greep uit het aanbod

Canada: Smiths Falls – Kingston – Seeley’s Bay
34 vaaruren – 25 sluizen
7 nachten aan boord van een premium boot (max. 5 personen)
Vanaf 3.385 EUR per boot (periode 06/07/2019 – 09/08/2019)

Frankrijk – Camargue: St. Gilles – Etang de Thau – St. Gilles
28 vaaruren – 0 sluizen
7 nachten aan boord van een comfort boot (max. 6 personen)
Vanaf 3.075 EUR per boot (periode 25/05/2019 – 21/06/2019)

Italië – Venetië & Friuli: Casale – Treviso – Venetië – Chioggia – Casale
22 vaaruren – 2 sluizen
7 nachten aan boord van een standard boot (max. 4 personen)
Vanaf 2.140 EUR per boot (periode 07/09/2019 – 20/09/2019)

Vlaanderen: Nieuwpoort – Brugge – Gent – Nieuwpoort
25 vaaruren – 4 sluizen – 36 ophaalbruggen
7 nachten aan boord van een comfort plus boot (max. 6 personen)
Vanaf 4.705 EUR per boot (periode 06/07/2019 – 09/08/2019)

Hierboven vindt u slechts een kleine selectie uit het aanbod. Vaarvakanties zijn mogelijk voor een periode van 3 tot 14 dagen of zelfs langer.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per boot voor de vermelde klasse en periode.

Deze aanbieding valt onder de reisvoorwaarden van TUI Vaarvakanties en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.