Stijlvol verblijf in Vaals – Ontdekking van het 3-landenpunt.
Het Nederlandse dorp Vaals ligt aan het 3-landenpunt van Nederland, België en Duitsland. Het is dan ook ideaal als uitvalsbasis voor een bezoek aan het vlakbij gelegen Aken, of aan Maastricht en Valkenburg. Vaals wordt omgeven door een prachtige natuur met het natuurgebied Vijlenerbos. In de omgeving lopen talloze wandel- en fietsroutes. Met de Vaalserberg vindt u hier ook het hoogste punt van Nederland. Beklim zeker een uitzichttoren op de top voor een prachtig zicht over de omgeving. Daarnaast tellen Vaals en omgeving heel wat monumenten en historische gebouwen. Daar hoort ook het 15de-eeuwse Kasteel Vaalsbroek bij, dat vandaag deel uitmaakt van een luxueus hotelcomplex.

Vanaf 87 EUR p.p.p.n. in een 2-persoonskamer met ontbijt

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek ****

Kasteel Vaalsbroek ligt op een mooi landgoed, op 2 km van Vaals. Het is een mooi adres voor een luxueus en stijlvol verblijf in een historische atmosfeer. Samen met enkele nabijgelegen gebouwen doet het kasteel vandaag dienst als hotel. Naast 130 kamers vindt u op het domein ook een ruime wellness. Daar kunt u terecht voor op en top verwennerij. Zo zijn er o.a. een overdekt zwembad, jacuzzi, sauna en solarium. Het sfeervolle restaurant van Kasteel Vaalsbroek biedt daarnaast een gastronomische keuken. Gasten starten de dag hier met een uitgebreid ontbijtbuffet met zowel koude als warme gerechten.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs op basis van verblijf in een kamer met dubbele bezetting. Verblijfstaksen van ca. 2 EUR p.p.p.n. ter plaatse te betalen. Half pension mogelijk mits toeslag van 40 EUR p.p.p.n.

Kinderen t.e.m. 11 jaar verblijven gratis in kamer met ontbijt of half pension. Verschillende arrangementen mogelijk. Contacteer één van onze reiskantoren voor meer informatie.

Dit stijlvol verblijf in Vaals valt onder de reisvoorwaarden van TUI en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.