Schilderachtig Honfleur – Rust, luxe & kunst.
De Normandische stad Honfleur was ooit eeuwenlang een belangrijke havenstad. Daarna groeide het dankzij de mooie schilderachtige haven uit tot een belangrijk kunstenaarscentrum. Het is hier dat de École de Honfleur ontstond, waarvan de aanhangers beschouwd worden als de voorlopers van het impressionisme. In een ‘Auberge’ aan de rand van Honfleur verzamelden zich in de 19de eeuw talloze jonge kunstenaars, waaronder ook Claude Monet. Zij betaalden hun verblijf met kunst, wat een collectie van onschatbare waarde opleverde. Het originele 17de-eeuwse gebouw maakt vandaag deel uit van een luxueus hotel. Echte kunstliefhebbers kunnen zelfs in de kamer overnachten waar ook Monet ooit verbleef. Hôtel La Ferme Saint-Siméon is echter bovenal een op en top romantisch adres, voor al wie op zoek is naar rust en luxe met een kunstvolle toets.

Vanaf 135 EUR p.p.p.n. in een 2-persoonskamer met ontbijt

Hôtel La Ferme Saint-Siméon – Relais & Châteaux *****

Dit uniek 5-sterrenhotel spreidt zich uit over 3 gebouwen, waaronder de originele 17de-eeuwse herberg. Het is rustig gelegen in een mooie tuin en met zicht op de monding van de Seine. Het strand ligt op slechts 300 m. Het hotel voorziet een shuttle aan boord van een paardenkoets van en naar het centrum van Honfleur. La Ferme Saint-Siméon telt 34 kamers, elk voorzien van een badkamer met bad en/of douche, een haardroger, tv, kluisje en minibar. Gratis wifi is ook aanwezig. Daarnaast heeft het hotel een mooie wellness. Daar vindt u een binnenzwembad, jacuzzi, sauna, hammam en fitness. Er zijn bovendien verschillende behandelingen en massages mogelijk. Op het domein bevinden zich ook een gastronomisch restaurant en een bistro. Gasten van het hotel kunnen verder deelnemen aan een begeleide wandeling, een luxueuze picknick doen of schilderlessen volgen.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs op basis van verblijf in een kamer met dubbele bezetting. Verblijfstaksen van ca. 2,30 EUR p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

Prijzen zijn indicatief en kunnen schommelen naargelang beschikbaarheid. Afhankelijk van de verblijfsperiode kan er een verblijf van minimaal 2 of 3 nachten vereist zijn. Daarnaast zijn er tijdens bepaalde periodes gratis nachten. Contacteer één van onze reiskantoren voor meer informatie.

Deze aanbieding ‘schilderachtig Honfleur’ valt onder de reisvoorwaarden van Exclusive Destinations en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.