Sauerland – Land der 1.000 bergen (4 dagen – 3 nachten).
Het Sauerland, ten oosten van grootsteden Keulen en Düsseldorf, is één van de mooiste natuurgebieden in Duitsland. Dankzij de vele bergen en heuvels wordt het Sauerland ook wel eens het ‘land der 1.000 bergen’ genoemd. Maar het gebied is veel meer dan dat. Uitgestrekte dennenbossen, talloze stuwmeren en de soms rare rotsformaties kenmerken het landschap. Onder de grond vindt u dan weer één van de grootste grottenlandschappen van Duitsland. De rijke natuur en de zuivere lucht maken het Sauerland tot een geliefd kuuroord. Het is de ideale bestemming voor een ontspannen dichtbijvakantie met natuur, wellness, gastronomie en comfort.

265 EUR per persoon (4d/3n) op basis van half pension

Hesborner Kuckuck ****

Aan de rand van het bos, in het hart van het Hochsauerland, ligt Hotel Hesborner Kuckuck. Op slechts 370 km van Brussel en 15 km van het bekende Winterberg leent het zich perfect voor een leuke dichtbijvakantie. De 49 moderne en comfortabele kamers beschikken over een eigen balkon en gratis wifi. Het hotel heeft daarnaast een binnenzwembad en een wellness met sauna, bubbelbad en stoombad (gratis toegang). U kunt ook gebruik maken van het tennisplein en de minigolf (gratis) of een fiets huren om de omgeving te verkennen.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is per persoon op basis van een comfort kamer (25 m²) met douche. Verblijf is inclusief ontbijtbuffet en 3-gangendiner.

Verblijfsperiode 01/04/19 – 28/03/20. Het hotel is gesloten 24/11/19 – 12/12/19 en 24/12/19 – 04/01/20.
Verblijfstaksen van 1,20 EUR p.p.p.n. ter plaatse te betalen.
100% kosten bij wijziging of annulatie.

Deze aanbieding valt onder de reisvoorwaarden van Transeurope en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.