Kasteelovernachting in hartje Haspengouw – Kasteel van Ordingen.
In het zuiden van Limburg ligt de prachtige streek Haspengouw. De regio, met haar heuvelachtige pittoreske landschap, is vooral gekend voor de fruitteelt en de wijnbouw. Het is o.a. de thuis van het grootste wijnkasteel van België. Maar Haspengouw is meer dan dat. Zo zijn er de talloze wandel- en fietsroutes. Of wat dacht u van een heuse tour per vespa? Haspengouw is ook gekend voor haar rijke geschiedenis en erfgoed. Zo is er Tongeren met het Gallo-Romeins Museum. Sint-Truiden telt dan weer meer dan 250 beschermde monumenten. Wie daar de Abdijtoren beklimt, wordt beloond met een prachtig uitzicht over de omgeving. Vlak bij Sint-Truiden ligt het unieke Kasteel van Ordingen. Het is een echte aanrader voor wie wil overnachten in stijl en luxe, midden in het prachtige Haspengouwse landschap.

Vanaf 215 EUR per nacht in een luxekamer, inclusief ontbijt

Kasteel van Ordingen ****

Het unieke middeleeuwse Kasteel van Ordingen werd recent gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtig 4-sterrenhotel. Het centrale kasteel en de commandeurswoning (op 50 m van het kasteel) tellen nu samen 34 luxueuze kamers en suites. Ze werden ingericht door de befaamde decorateur Pieter Porters. De kamers zijn stuk voor stuk uniek. Het kasteel kan ook pronken met het exclusieve restaurant Aurum en de gastronomische keuken van topkwaliteit. Gasten genieten ook van een mooie wellness met hammam, Finse sauna en infraroodcabines, en een fitness. Een echte parel in eigen land!

Arrangementen

Gastronomische Shortbreak – vanaf 215 EUR per persoon
1 overnachting – 3-gangendiner (excl. dranken) – luxe ontbijt met bubbels.
Drankenpakket met aangepaste wijnen, frisdranken, water en koffie: 35 EUR per persoon.

Aurum Deal – Vanaf 233 EUR per persoon
1 overnachting – 4-gangendiner (excl. dranken) – luxe ontbijt met bubbels.
Drankenpakket met aangepaste wijnen, frisdranken, water en koffie: 45 EUR per persoon.

Gastronomische Foodie – Vanaf 264 EUR per persoon
1 overnachting – 6-gangendiner (excl. dranken) – luxe ontbijt met bubbels.
Drankenpakket met aangepaste wijnen, frisdranken, water en koffie: 65 EUR per persoon.

Indien u bij de Gastronomische Shortbreak, Aurum Deal of de Gastronomische Foodie in de commandeurswoning overnacht, is er een korting voorzien van 22,50 EUR per persoon.

Inschrijvingsformulier Aanbiedingen - Form in Post
Sending

Bijzondere voorwaarden Omnia Travel

De aangegeven prijs is een vanafprijs per nacht op basis van verblijf in luxekamer commandeurswoning voor 2 personen, inclusief ontbijt.

Vanafprijzen per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt, in andere kamertypes:
Luxekamer kasteel – vanaf 245 EUR per kamer per nacht.
Suite kasteel – vanaf 363 EUR per kamer per nacht.
Suite commandeurswoning – vanaf 363 EUR per kamer per nacht.

Deze Kasteelovernachting in hartje Haspengouw valt onder de reisvoorwaarden van Omnia Travel en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.